27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Proscenic P10-Θέλετε μία φοβερή ασύρματη σκούπα χειρός κάτω από τα 90€ από την Γερμανική αποθήκη του Geekbuying?

Σας είχα γράψει προχθές για το πιο μεγάλο μοντέλο, την Proscenic P11, μία φοβερή σκούπα χειρός από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Geekbuying πάλι και με μόλις 115.3€ ΤΕΛΙΚΗ. Σήμερα σας έχω το λίγο πιο μικρό μοντέλο της, το Proscenic P10, θα την βρείτε σε τιμή κάτω των 90€ με το κουπόνι που θα σας δώσω. Όσο το γιατί χρειάζεστε μία ασύρματη σκούπα, ρωτήστε τα χέρια και την μέση σας που πρέπει να κουβαλάνε κάθε φορά που θέλετε να καθαρίσετε κάτι στα γρήγορα τι τραβάνε. Εγώ πάντως έχω σωθεί…εσείς!?

Η ασύρματη φορητή σκούπα χειρός Proscenic P10, θα την βρείτε σ’ ένα ωραίο μπλε χρώμα. Έχει μέγιστη δύναμη αναρρόφησης τα 22000PA, ενώ με πλήρως φορτισμένη μπαταρία μπορεί και δουλεύει έως και 45 min συνέχεια. Μετά θα χρειαστεί περίπου 3 – 3.5 ώρες για να φορτίσει πλήρως. Το βάρος της σκούπας είναι στα 2.2kg, παράγει θόρυβο έντασης <75db, και το δοχείο σκουπιδιών που έχει είναι χωρητικότητας 0.65L. Διαθέτει 4 διαφορετικά προγράμματα, ενώ έχει και οθόνη αφής μέσω της οποίας τα επιλέγετε. Κάτω, εκεί που καθαρίζει φέρει φως για να βλέπετε καλύτερα την βρωμιά και να μην σας ξεφεύγει. Οι διαστάσεις της σκούπας είναι 74.2 x 30.5 x 15.2cm.

Όπως είπαμε έχει ισχυρή αναρρόφηση, της τάξεως των 22000 Pa. Με τη σούπερ δύναμη αναρρόφησης, μπορεί εύκολα να ικανοποιήσει τον καθημερινό καθαρισμό, ενώ μπορεί να ρουφήξει ακόμα και πιο βαριά σκουπίδια που έχουν πέσει στο πάτωμα, όπως πχ φακές κ.λπ. Αγγίζοντας το κουμπί “MODE” στην οθόνη αφής που έχει, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την ισχύ αναρρόφησης, μπορείτε να δείτε απευθείας το τρέχον επίπεδο μπαταρίας και τον κωδικό σφάλματος στην οθόνη. Διαθέτει βούρτσα 2 σε 1, που αποτελείται από μαλακές και σκληρές τρίχες και είναι κατάλληλη όχι μόνο για τον καθαρισμό του δαπέδου, αλλά και για το χαλί. Με 4 άκρες αναρρόφησης να διαλέξετε και 4 επίπεδα, η ηλεκτρική σκούπα P10 μπορεί να εξασκηθεί σε διαφορετικές συνθήκες, όπως να καθαρίσει το χαλί, καναπέ, κουρτίνα ακόμα και ένα πληκτρολόγιο φορητού υπολογιστή.

Αποκτήστε σήμερα με €89.55 από την Γερμανική αποθήκη του Geekbuying ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά την απαραίτητη ασύρματη φορητή σκούπα χειρός Proscenic P10 με χρήση του κουπονιού GKB22SS3. Υπόψιν εάν πληρώσετε με το PayPal γλυτώνετε άλλα 3$!!!

 

[su_button url=”https://fas.st/t_ydPZ” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0719″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε σήμερα με €89.55 από την Γερμανική αποθήκη του Geekbuying ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά την απαραίτητη ασύρματη φορητή σκούπα χειρός Proscenic P10 με χρήση του κουπονιού GKB22SS3. Υπόψιν εάν πληρώσετε με το PayPal γλυτώνετε άλλα 3$!!![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο