27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Amazfit GTR 3 Pro: Λεπτομέρειες σχετικά με τα χρώματα, τα χαρακτηριστικά και την τιμή του επερχόμενου smartwatch

Το Amazfit GTR 3 Pro διέρρευσε ξανά, χάρη στο @passionategeekz. Προηγουμένως, η Anatel αποκάλυψε δύο νέα έξυπνα ρολόγια Amazfit, τα οποία ακολούθησε η Amazfit με ένα teaser στο Weibo. Θα περιμέναμε ότι η Amazfit θα πουλούσε το GTR 3 Pro παγκοσμίως, λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες κυκλοφορίες smartwatch της εταιρείας.

Φαίνεται ότι η Amazfit θα πουλήσει το GTR 3 Pro σε δύο στυλ, όπως δείχνουν οι παραπάνω φωτογραφίες. Φαινομενικά, το Amazfit θα τοποθετήσει τη γκρι έκδοση ως μοντέλο με επίκεντρο τον αθλητισμό, με τη συμπερίληψη ενός ιμάντα σιλικόνης να του δίνει μια ωφελιμιστική αίσθηση. Αντιθέτως, υποψιαζόμαστε ότι η Amazfit θα κυκλοφορήσει και με δερμάτινο λουράκι και το χρυσό φινίρισμα του άλλου στυλ ως καθημερινό έξυπνο ρολόι, προσθέτοντας ένα στοιχείο πολυτέλειας που λείπει από τον αδερφό του. Μην ξεχνάτε ότι κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και στην πρώτη έκδοση του ρολογιού, στο Amazfit GTR 1.

Και τα δύο μοντέλα θα υποστηρίξουν έως και 150 αθλητικές λειτουργίες, μαζί με έναν προηγμένο βιοαισθητήρα και πολλές μετρήσεις παρακολούθησης της υγείας. Υποτίθεται ότι το έξυπνο ρολόι θα μπορεί να παίζει επίσης τοπικά αποθηκευμένη μουσική. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Amazfit GTR 3 Pro θα βασιστεί στο Zepp OS για το λειτουργικό του σύστημα.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η Amazfit έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το GTR 3 Pro θα φτάσει στις 12 Οκτωβρίου. Για κάποιο λόγο, ο @passionategeekz πιστεύει ότι αυτό και το GTS 3 θα ξεκινήσουν μια μέρα νωρίτερα στις 11 Οκτωβρίου. Δεν έχουν εξηγήσει γιατί, για αναφορά. Ανεξάρτητα από αυτό, ο @passionategeekz ισχυρίζεται ότι το GTR 3 Pro θα πωληθεί για 235 δολάρια ΗΠΑ, περίπου 55 δολάρια ΗΠΑ ακριβότερο από το GTR 2.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο