27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

AMD – Προσθέτει πιστοποίηση Freesync Premium σε οθόνες με ελάχιστο 1080P 120Hz!

Παρόμοια με τις αλλαγές της NVIDIA στο G-Sync πέρσι, έτσι φέτος στο CES 2020, η AMD αναπροσάρμοσε το επίπεδο πιστοποίησης Freesync, ακυρώνοντας τα παλιά Freesync και Freesync 2 HDR, εισάγοντας αυτή την φορά τα νέα Freesync, FreeSync Premium και FreeSync Premium Pro.

Μεταξύ αυτών, το Freesync είναι η πιο βασική καταχώρηση, που σημαίνει μόνο ότι η οθόνη υποστηρίζει την κάρτα Α και τη διασύνδεση DP και αφορά τη βασική κατηγορία οθονών σε laptops και desktops.

Οι απαιτήσεις πιστοποίησης του FreeSync Premium έχουν αυξηθεί, απαιτώντας οθόνη με ρυθμό ανανέωσης τουλάχιστον 120Hz, ανάλυση 1080P και τεχνολογία αντιστάθμισης χαμηλού ρυθμού καρέ (LFC).

Το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης είναι το FreeSync Premium Pro. Στην πραγματικότητα, το Freesync 2 HDR έχει αλλάξει το όνομά του και υποστηρίζει το HDR ως έντονο δείκτη.

Αναφέρεται ότι περισσότερο από 6 χρόνια από την κυκλοφορία του Freesync, από τον Ιανουάριο, καλύπτει περισσότερα από 1.000 προϊόντα προβολής. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της AMD, υπάρχουν περισσότερα από 300 υπάρχοντα προϊόντα που πληρούν τα νέα πρότυπα του FreeSync Premium.

Στο μέλλον, θα είναι στην πραγματικότητα ευκολότερο ν’ αγοράσετε μια οθόνη. Εκτός από την εμφάνιση, πρέπει να δώσετε προσοχή στην πιστοποίηση DisplayHDR της VESA και στο επίπεδο Freesync / G-Sync.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στην σελίδα της AMD.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο