27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Ανακοινώθηκε το Huami Amazfit m (Moving) Band. Μέχρι και 50 μέτρα βάθος φτάνει.

Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ανακοινώσει ότι με πόστερ της στο Weibo, η Huami ανακοίνωνε ότι καινούργιο θα μας παρουσιάσει στις 20 του μήνα. Ε λοιπόν το παρουσίασε και λέγεται Huami Amazfit m (Moving) Band. To Huami Amazfit m (Moving) Band θα πουλιέται στην Κίνα στα 299 γιουάν ή 46$ περίπου. Ας δούμε όμως τι το τόσο ξεχωριστό υπάρχει στο νέο αυτό wearable.

Αυτό το νέο wearable της amazfit αφήνει συσκευές όπως το Apple Watch και Fitbit πίσω, λόγω του προϋπολογισμού και την ποιότητα κατασκευής. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για ένα τέτοιο wearable από το να είναι πραγματικά αδιάβροχο. Και αυτή την φορά είναι, αφού μπορεί να κατέβει βαθύτερα από κάθε άλλη συσκευή και να φτάσει τα 50 μέτρα, δίνοντάς του IP 68 πιστοποίηση .

Η ποιότητα κατασκευής είναι σίγουρα υψηλής ποιότητας, αφού το wearable έχει σφυρηλατηθεί μ’ ένα πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα 316L και με ιμάντα από αντιαλλεργική σιλικόνη. Έχει υποβληθεί στη διαδικασία MIM (Metal Injecting Molding), μια διαδικασία πολύ χρονοβόρα για ένα μονοκόμματο κέλυφος από ανοξείδωτο χάλυβα και στη διαδικασία PVD (Physical Vapor Deposition), που χρησιμοποιείται στο iPhone X. Το γυαλί είναι 2.5D και ενισχύει περαιτέρω την ομορφιά του wearable.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα έξυπνα wearable και ρολόγια της Huami, αυτό διαφοροποιείται αφού έχει έγχρωμη οθόνη αφής IPS 1,23 ιντσών με την τεχνολογία που ταιριάζει με το Amazfit Pace και όχι με ασπρόμαυρο όπως βλέπουμε συνήθως.

Χαρακτηριστικά:
Φυσικά και και το νέο wearable της Huami, θα είχε χαρακτηριστικά για την υγεία, όπως:

  • Παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού
  • Μετρήσεις βημάτων
  • Απόσταση που διανύθηκε
  • Κάψαμε θερμίδες
  • Παρακολούθηση ύπνου
  • Καθιστική υπενθύμιση

Χαρακτηριστικά Smart / Sports ρολογιών:
Όπως είπαμε, το wearable είναι πάρα πολύ ανθεκτικό, αφού περιέχει ατσάλινο πλαίσιο για να φτάσει τα 50Μ βάθος. Εκτός από αυτό, υπάρχουν και ορισμένα χαρακτηριστικά που βρίσκουμε σε αθλητικά ρολόγια, όπως:

  • Πρόγνωση καιρού (απευθείας στην οθόνη του wearable)
  • Ειδοποιήσεις
  • Προειδοποιήσεις
  • Χρονόμετρο
  • Ημερολόγιο
  • Ημερομηνία και ημέρα

Είναι εκπληκτικό ότι ακόμα και με την έγχρωμη οθόνη αφής, αλλά και όλα τ’ άλλα χαρακτηριστικά που έχουν αναφερθεί, το νέο Amazfit m (Moving) Band έχει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας που φτάνει έως και 14 ημέρες. Με το Bluetooth πάντα συνδεδεμένο με το smartphone, η μπαταρία μπορεί εύκολα να διαρκέσει τουλάχιστον δέκα ημέρες. Όπως και τα υπόλοιπα φορητά αντικείμενα της Amazfit, αυτή θα υποστηρίζει τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS, ενώ για εφαρμογή θα χρησιμοποιεί το Mi Fit App. Εγώ πάντως δεν το έχω δει ακόμα μέσα στον κώδικα, οπότε σύντομα να περιμένουμε νέα έκδοση της εφαρμογής που θα το περιλαμβάνει.

Το Huami Amazfit m (Moving) θα είναι διαθέσιμο σε έξι διαφορετικά χρώματα – πράσινο, πορτοκαλί, κόκκινο, γκρι, ανοιχτό γκρι και μπλε.

Στην Κίνα, η πώληση έχει ήδη ξεκινήσει από τις 20:00 (Πεκίνο). Για εμάς θα πρέπει να περιμένουμε να περιμένουμε μέχρι να εμφανιστεί σε κάποιο κινεζομάγαζο για να το πάρουμε. Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε πάντως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο