25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Απέκτησε στα 30€ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago πολυλειτουργική κάρτα ήχου και κιτ μικροφώνου ανάρτησης BM800.

Πάρα πολλοί τους αρέσει η μουσική, το τραγούδι και με την βοήθεια του διαδικτύου, ίσως σκέφτονται να το δούνε λίγο πιο επαγγελματικά. Για να ξεκινήσετε, σίγουρα θα χρειαστείτε κάτι σαν αυτό που βρήκα σε προσφορά από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, μία πολυλειτουργική κάρτα ήχου και κιτ μικροφώνου ανάρτησης BM800, στα 30.42€ τελική τιμή.

Αυτό το προϊόν περιλαμβάνει κάρτα ήχου και επαγγελματικό πυκνωτικό μικρόφωνο. Η πολυλειτουργική κάρτα ήχου έχει 12 είδη ηλεκτρονικών ήχων και 12 ειδών ηχητικά εφέ, η οποία υποστηρίζει διπλή χρήση κινητού. Το μικρόφωνο υιοθετεί τον απαιτητικό πλήρη έλεγχο του ηλεκτρονικού κυκλώματος με επίχρυση κάψουλα διαφράγματος. Με καρδιοειδές πολικό μοτίβο pickup, υψηλή απόδοση, χαμηλό αυτοθόρυβο, το μικρόφωνο είναι κατάλληλο ειδικά για ηχογράφηση, εκπομπή σταθμών, σκηνικές παραστάσεις και υπολογιστή. Μπορεί να εκπληρώσει την απαίτηση υψηλής ποιότητας για μετάδοση και εγγραφή.

Κάρτα ήχου:

Η κάρτα ήχου είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο υλικό με λεπτή και ελαφριά σχεδίαση. Είναι συμβατό με smartphone, υπολογιστή και φορητό υπολογιστή. Διαθέτει Universal λειτουργία, υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες όπως τραγούδι, ζωντανή, ηχογράφηση, μουσική και ούτω καθεξής. Υποστηρίζει το κύριο λογισμικό ζωντανής μετάδοσης. Υποστηρίζει διπλή χρήση κινητού. Τα 12 ηχητικά εφέ που περιέχει είναι: επευφημία, αμηχανία, πυροβολισμοί, περιφρόνηση, ντεμπούτο, φιλί, γέλιο, παλαμάκια, προσοχή, φιλί, τραγούδια 1, τραγούδια 2. Με τα κουμπιά ελέγχου μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του μικροφώνου, πρίμα, μπάσα, ένταση εγγραφής, ένταση μουσικής και ρύθμιση έντασης οθόνης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζωντανή ηχογράφηση, οικιακό KTV, φωνητική συνομιλία και πολλά άλλα.

Μικρόφωνο:

Εξαιρετικά χαμηλός αυτο-θόρυβος για εγγραφή υψηλής κρίσιμης σημασίας. Προσφέρει υψηλή ευαισθησία για την καταγραφή λεπτών αποχρώσεων που δημιουργεί ήχο υψηλής ποιότητας. Το κάλυμμα μικροφώνου αποτρέπει τον θόρυβο του ανέμου κατά την εγγραφή. Ιδανικό για ραδιοφωνικές εκπομπές, σκηνές, τηλεοπτικούς σταθμούς κ.λπ. Οι διπλοί βραχίονες προσθέτουν δύναμη για να αντέχουν πολύ περισσότερο βάρος. Οι πτυσσόμενοι βραχίονες ελαχιστοποιούν το μέγεθος μεταφοράς και είναι εύκολο να αποθηκευτούν. Εντελώς ευέλικτο σχέδιο, που μπορείτε να προσαρμόσετε στην επιθυμητή γωνία και ύψος. Διπλά ελατήρια ανάρτησης σε κάθε βραχίονα μπούμ για καλύτερη σταθερότητα. Εύκαμπτος λαιμός 360 μοιρών για ακριβή τοποθέτηση. Η αντικραδασμική βάση στερεώνει σταθερά το μικρόφωνο και μειώνει αποτελεσματικά τον θόρυβο χειρισμού. Διαθέτει διπλή θύρα ήχου. συνδέστε την είσοδο μικροφώνου και την έξοδο ακουστικών/ηχείων ταυτόχρονα.

Προδιαγραφές:

Χρώμα μικροφώνου: Μαύρο, Μπλε, Χρυσό 1#, Χρυσό 2#, Ασημί 1#, Ασημί 2# (Προαιρετικό)
Υλικό μικροφώνου: Χάλυβας + Κράμα Ψευδάργυρου
Βάση μικροφώνου Υλικό: Μέταλλο
Υλικό κάρτας ήχου: Μέταλλο
Polar Pattern: Μονοκατευθυντικό
Απόκριση συχνότητας: 20Hz-20KHz
Ευαισθησία: -34dB±2dB (0dB=1V/Pa στα 1KHz)
Αντίσταση εξόδου: 150Ω±30% (στα 1kHz)
Αντίσταση φορτίου: >=1000Ω
Ισοδύναμο επίπεδο θορύβου: 16dBA
Max.SPL: 130dB (στα 1KHz<=1% T.H.D)
Αναλογία S/N: 78dB
Ηλεκτρικό ρεύμα: 3mA
Τροφοδοτικό κάρτας ήχου: Ενσωματωμένη κυψέλη λιθίου (περιλαμβάνεται)
Μέγεθος συσκευασίας: 430 * 270 * 90 mm
Βάρος συσκευασίας: 1760g

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-i7717g2.html?Warehouse=DE&aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2020/04/order_icon_itechnews.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με μόλις 30.42€ τελική τιμή από την Γερμανική αποθήκη του Cafago την πολυλειτουργική κάρτα ήχου και κιτ μικροφώνου ανάρτησης BM800 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου[/su_button]

 

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο