27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Απίστευτες καλοκαιρινές προσφορές! Με την αγορά ενός Office, τα Windows 10 ΔΩΡΕΑΝ! Office 2016/2019 & Windows 10 στην χαμηλότερη τιμή €8.67

Σήμερα, με τις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου και τις ανησυχίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα, πρέπει να ενημερώνουμε συνεχώς τους υπολογιστές μας με το καλύτερο και πιο πρόσφατο λογισμικό εκεί έξω. Τα Windows 10, το Microsoft Office είναι τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για σχολεία και γραφεία εδώ και δεκαετίες. Όλοι όμως γνωρίζουμε τις τυπικές τιμές αυτών των αδειών – και πάνω απ ‘όλα, κοστίζουν τουλάχιστον εκατοντάδες δολάρια.

Μην ανησυχείς! Υπάρχουν πολλές αξιόπιστες λύσεις στο διαδίκτυο. Το Keysworlds.com ανακοινώνει την μεγαλύτερη πώληση του καλοκαιριού! Έτσι τώρα η τιμή των Windows 10 ξεκινά από 8,67 € και του Microsoft Office 2019 στην τιμή των 29,5 € μετά την εφαρμογή των κουπονιών που σας έχουμε πιο κάτω. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε μια τεράστια έκπτωση – αγοράστε το Office 2019 και θα λάβετε τα Windows 10 εντελώς δωρεάν. Υπάρχουν επίσης μερικές απίστευτες εκπτώσεις που κυμαίνονται από 38% – 50%: Όλο το λογισμικό του Office με έκπτωση 50% και τα Windows 10 home / pro με έκπτωση 38%!

Δείτε όμως τι εννοούμε ακριβώς για να καταλάβετε αυτές τις φοβερές προσφορές!

Όλη η σουίτα του Microsoft office στη μισή τιμή!

Υπάρχουν τώρα 1,2 δισεκατομμύρια χρήστες του Office. Η Microsoft διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και υπηρεσιών που αποσκοπούν στην εργασία από οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού σας. Έτσι μπορείτε να κάνετε τη ζωή και τη δουλειά σας πολύ πιο εύκολη! Στο kesyworld.com, μόλις εφαρμόσετε τον μαγικό κωδικό κουπονιού OFSI50, θα πάρετε τοMs Office όπως παρακάτω, με επιπλέον έκπτωση 50%.

 

Windows 10 OS 38% Έκπτωση

Τα Windows 10 περιλαμβάνουν πολλές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Edge και Cortana, που μπορούν να κάνουν τον υπολογιστή σας πιο ισχυρό. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows 10 με την καλύτερη τιμή τώρα, εφαρμόζοντας τον κωδικό προσφοράς KWLE38 για  έκπτωση 38%.

 

Εύκολες αγορές με εύκολες πληρωμές

ΤοKeysworlds προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και αποκλειστικό αυτόματο σύστημα για τη δημιουργία απαράμιλλης αποτελεσματικότητας, που εγγυάται 100% την ικανοποίηση των πελατών! Θα λάβετε τον κωδικό σας για εξαργύρωση στο λογαριασμό σας μέσα σε λίγα λεπτά μέσω E-mail. Προσφέρονται επίσης πολλοί και εύκολοι τρόποι πληρωμής, με ασφαλείς και αξιόπιστες μεθόδους πληρωμής, όπως το PayPal, την τραπεζική μεταφορά, χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτα και 24/7 Εξυπηρέτηση πελατών (service@keysworlds.com) για να διασφαλιστεί ότι θα λάβετε την κατάλληλη βοήθεια όποτε το χρειάζεστε.

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο