27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Αποκτήστε ασύρματο φορτιστή Xiaomi 55W στα 30€ από το Wiibuying για να μην περιορίζεστε από καλώδια στη φόρτιση!

Το θέμα φόρτισης είναι για πολύ κόσμο μία ταλαιπωρία. Να βρεις το καλώδιο, να έχει το σωστό βύσμα και να μην είναι άλλου κινητού ή συσκευής, να το συνδέσεις στη πρίζα, να το συνδέσεις στο κινητό…ουφ κουράστηκα! Ενώ με την ασύρματη φόρτιση, απλά το ακουμπάς πάνω στη συσκευή και τέρμα, με μία κίνηση. Και εάν έχεις μία συσκευή από την Xiaomi με 55W δυνατότητας ασύρματης φόρτισης, τότε η φόρτιση είναι παιχνιδάκι…όλα αυτά με μόλις €30.76 χάρις το κουπόνι που σας έχω από το Wiibuying!

Ο ασύρματος φορτιστής θα χρειαστεί μόλις 40% για να φορτίσει το κινητό σας στο 100%, εφόσον υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση στα 55W. Φορτίστε πχ ασύρματα το Mi 10 “Extreme Commemorative Edition”, στο 100% σε 40 λεπτά, έχοντας έτσι μια ολόκληρη μέρα διάρκειας μπαταρίας. Φέρει ιδανική γωνία κλίσης. Η συνολική του εμφάνιση είναι απλή, συμπαγής και εργονομική, δίνοντας σας την δυνατότητα να επεξεργάζεστε πληροφορίες κατά τη φόρτιση. Φέρει ενσωματωμένο αθόρυβο ανεμιστήρα ψύξης. Ο ενσωματωμένος αθόρυβος ανεμιστήρας σε συνδυασμό με τον νέο σχεδιασμό αεραγωγών, δημιουργεί ενεργή απαγωγή θερμότητας, για να διασφαλιστεί ότι το τηλέφωνο δεν θα θερμαίνεται και θα κρατάει χαμηλές θερμοκρασίες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Φυσικά φέρει 6πλό έξυπνο μηχανισμό προστασίας:

  1. Προστασία από αυξημένη ταση
  2. Προστασία από υπερφόρτιση
  3. Προστασία από υπερθέρμανση
  4. Προστασία από χαμηλή ταση
  5. Ανίχνευση ξένου σώματος
  6. Στατική Προστασία

Αποκτήστε τον ασύρματο φορτιστή Xiaomi 55W από το Wiibuying στα €30.76 με την χρήση του κουπονιού MICGWII.

[su_button url=”http://shrsl.com/3bwwx” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2020/04/order_icon_itechnews.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με €30.76 από το Wiibuying τον ασύρματο φορτιστή Xiaomi 55W Wireless Charger 6 Layer Smart Protection Mechanism Vertical Air-cooled Holder Charger με χρήση του κουπονιού MICGWII[/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο