25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Αποκτήστε με λιγότερα από 26€ το CS02 WiFi FPV Drone με 1080P HD κάμερα, από το Flash Sales του Cafago!

Μπορεί να μπήκαμε στον Σεπτέμβριο, αλλά ο καιρός είναι πολύ καλός και ζεστός, ιδανικός τις περισσότερες φορές για βόλτες στην εξοχή. Τι καλύτερο να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες ή βίντεο από τις αποδράσεις σας και όχι βαρετά από χαμηλά, αλλά από ψηλά, πανοραμικά, να μπαίνουν στην φωτογραφία περισσότερα στοιχεία. Για την δουλειά αυτή σας βρήκα το CS02 WiFi FPV Drone με 1080P HD κάμερα, που μπορείτε να το αποκτήσετε με λιγότερα από 26€ και για την ακρίβεια με 25.91€ ΤΕΛΙΚΗ, από το Flash Sales του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!

Το CS02 WiFi FPV Drone είναι κατασκευασμένο από ABS πλαστικό και ηλεκτρονικά μέρη. Το drone είναι σε μαύρο χρώμα, ενώ όπως σας είπα φέρει 4K κάμερα. Φέρει 6 αξόνων γυροσκόπιο, συνδέεται με το κινητό σας στα 2.4G και 4CH κανάλια. Το μοτέρ του είναι το 716 Brushed Coreless μοτέρ, ενώ η μπαταρία του είναι με χωρητικότητα 3.7V 600MAH Lipo. Το χειριστήριο χρειάζεται 3 x AAA μπαταρίες και μεταδίδει σήμα σε Mode 2. Με πλήρως φορτισμένη μπαταρία το drone πετάει για 11 – 13 min, ενώ μετά θα χρειαστείτε περίπου 40 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία. Η απόσταση σε RC που πετάει είναι 50 – 80m, ενώ σε FPV είναι 30 – 50m. Η γωνία της κάμερας είναι σταθερή και είναι στις 25°. Οι διαστάσεις του drone έτοιμο να πετάξει με ανοικτά τα πτερύγια του είναι 15.2 x 15.2 x 3.5cm, ενώ μαζεμένο έτοιμο για αποθήκευση είναι 8.2 x 7.2 x 3.3cm.

Το CS02 WiFi FPV Drone έρχεται με πτυσσόμενα άκρα όπως θα καταλάβατε ήδη. Αυτό του δίνει την δυνατότητα να είναι μικρό σε μέγεθος και εύκολο στη μεταφορά. Με τη λειτουργία αναμονής υψόμετρου, η πτήση είναι σταθερή, ενώ σε λειτουργία head-free mode, δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε τη θέση του αεροσκάφους πριν από την πτήση. Βρείτε εύκολα το σπίτι σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία πίσω με ένα κουμπί. Η ενσωματωμένη κάμερα 4K pixel HD μπορεί να τραβήξει εκπληκτικές εικόνες και βίντεο από τον ουρανό. Με τη λειτουργία WiFi, μπορεί να συνδεθεί σε εφαρμογές και να τραβήξει φωτογραφίες, βίντεο αλλά να κάνει και μετάδοση της εικόνας που βλέπει η κάμερα σε πραγματικό χρόνο μέσω του κινητού τηλεφώνου. Σχεδιάστε μια διαδρομή πτήσης στην οθόνη και το drone θα πετάξει αυτόνομα κατά μήκος της καθορισμένης διαδρομής. Διαθέτει τεχνολογία κατά των παρεμβολών 2,4 GHz, 4 κανάλια για ανάβαση, κάθοδο, εμπρός, πίσω, αριστερή πτήση, δεξιά πτήση και ρολό 360 °. Φέρει γυροσκόπιο έξι αξόνων, για ομαλότερη πτήση και πιο βολικό έλεγχο, ενώ είναι εφοδιασμένο με φώτα LED που κάνουν την πτήση πιο εντυπωσιακή, ειδικά στο σκοτάδι.

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-pac0115b.html?aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0719″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε σήμερα με 25.91€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή από το Flash Sales του Cafago ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, το πολύ καλό CS02 WiFi FPV Drone με 1080P HD κάμερα![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο