27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Αποκτήστε με μόλις 13€ αυθεντικό και μόνιμο κλειδί για τα Windows 10 Pro!

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και για να το γιορτάσουμε, σας έχουμε μερικές εντυπωσικές εκπτώσεις να δείτε και να αξιοποιήσετε! Σε αυτές τις διακοπές, μπορείτε ν’ αποκτήσετε τα Windows 10 στην καλύτερη τιμή από ποτέ. Μπορείτε να λάβετε ένα πρωτότυπο κλειδί άδειας χρήσης, και να το ενεργοποιήσετε μόνιμα στο σύστημά σας. Λύστε τα προβλήματά σας με τα πειρατικά αντίγραφα μια και καλή, ώστε να μην έχετε τον φόβο ότι μπορεί να σας πιάσουν. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να λάβετε τη σουίτα του Office σε εξαιρετική τιμή.

Οι χριστουγεννιάτικες πωλήσεις στο Supercdk είναι εδώ

Αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να αγοράσετε μια γνήσια άδεια χρήσης των Windows 10 σε εξαιρετική τιμή. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Το νέο σύστημα θα σας προσφέρει οφέλη όπως μακροπρόθεσμη υποστήριξη, εξαιρετική βελτιστοποίηση και σίγουρα θα επιταχύνει τον παλιό σας υπολογιστή.

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την προσφορά εκπτώσεων εδώ

Μετά την εγκατάσταση των Windows 10, πρέπει να το ενεργοποιείτε πάντα μ’ ένα νόμιμο κλειδί. Για αυτό, δεν χρειάζεται πλέον να πηγαίνετε φυσικά στο κατάστημα, απλώς το αγοράζετε online στο Supercdk ως μέρος αυτής της εκδήλωσης.

Μπορείτε να αποκτήσετε, για παράδειγμα, τα Windows 10 Pro με μόνο 13 € ανά υπολογιστή ή αν θέλετε να ενεργοποιήσετε δύο υπολογιαστές, να πάρετε μία άδεια και για τους δύο με μόλις 19€, γλυτώνονντας έτσι έξτρα λεφτά. Για τέτοιες πλεονεκτικές προσφορές, μην ξεχάσετε να εισαγάγετε τον κατά 25% κωδικό έκπτωσης “Xmas25” στην παραγγελία.

Μπορείτε επίσης να βρείτε τα Windows 10 Enterprise LTSC στο ειδικό μενού παρακάτω. Αυτή η έκδοση, είναι ειδική στο ότι δεν χρειάζεται να την ενημερώνετε σε νέα έκδοση κάθε χρόνο, αλλά λαμβάνετε μόνο ενημερώσεις ασφαλείας.

 

Φυσικά, σας συνιστούμε να έχετε επίσης και το αυθεντικό Office για τα Windows 10, το οποίο μπορείτε να έχετε με μόλις 16 €, στο Office 365.

 

Μία επίσης πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά είναι ο συνδυασμός των:

 

Πως μπορώ να δω πότε λήγει η άδεια των windows !?

Έχετε πλέον άδεια χρήσης Windows και δεν ξέρετε πότε θα λήξει ή θέλετε απλώς να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να αγοράσετε μια νέα; Ο έλεγχος είναι απλός. Απλώς πατήστε τα Windows + X και επιλέξτε Γραμμή εντολών (Διαχειριστής) / Windows Powershell (Διαχειριστής) εδώ ή πατήστε τη συντόμευση Windows + R και πληκτρολογήστε “cmd”.

Στο παράθυρο που θα σας βγάλει πατήστε το Yes, ότι συμφωνείτε. Μετά θα δείτε το γνωστό μας παράθυρο DOS. εκεί γράψτε την εντολή slmgr.vbs /xpr.

Στην περίπτωση που η άδεια σας έχει ημερομηνία λήξεως, όπως εμένα στον υπολογιστή μου, θα δείτε το παραπάνω μήνυμα. Εάν είναι μόνιμα ενεργοποιημένο, τότε το μήνυμα που θα δείτε είναι αυτό.

 

Για οποιαδήποτε πρόβλημα, μπορείτε ελύθερα να επικοινωνείτε με το service@supercdk.com.

 

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο