27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Αποκτήστε με μόλις 79.99€ καρέκλα γραφείου με ρυθμιζόμενο ύψος, χωρίς βραχίονα, με ρυθμιζόμενη πλάτη από την Γερμανική αποθήκη του Cafago!

Μετά από καιρό, ώρα να σας γράψω μία πολύ ωραία ευκαιρία που βρήκα στην Γερμανική αποθήκη του Cafago, για να σας έρθει άμεσα και σίγουρα χωρίς τελωνείο, μία ευκαιρία που όλοι μπορούν να την χρησιμοποιήσουν, μικροί και μεγάλη, μία καρέκλα γραφείου με ρυθμιζόμενο ύψος, χωρίς βραχίονα, με ρυθμιζόμενη πλάτη και σε τιμή μόλις 79.99€!

Η καρέκλα γραφείου που σας προτείνω είναι κατασκευασμένη από PP + Αφρός + Μέταλλο. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία από πάνω, θα την βρείτε σε 3 χρώματα να διαλέξετε – Μαύρο/Μπλε/Κόκκινο. Οι διαστάσεις της καρέκλας είναι 44 x 87,6-102,7cm ανάλογα πόσο την έχετε σηκώσει, δέχεται μέχρι και 120 κιλά βάρος, ενώ η ίδια η καρέκλα ζυγίζει 8,7kg.

Η καρέκλα γραφείου από την γερμανική αποθήκη του Cafago, είναι εξοπλισμένη με απλό μοχλό ανύψωσης, με το ύψος καθίσματος να μπορεί να ρυθμιστεί από 87.63 έως 102.62 cm. Φιλικό σε διαφορετικά ύψη ανθρώπων, ταιριάζει τέλεια με διάφορα ύψη τραπεζιών ή γραφείων. Το ημικυκλικό πέλμα μπορεί να περιστραφεί 360° και το ύψος του μπορεί να ρυθμιστεί, κάνοντας τα πόδια σας να αισθάνονται πολύ πιο άνετα. Το εξωτερικό ύφασμα αναπνέει, ενώ το εσωτερικό παχύ μαξιλάρι αφρού έχει ισχυρή ελαστικότητα. Η πλάτη είναι εργονομικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει καλά με το σχήμα της σπονδυλικής στήλης. Οι αναβαθμισμένοι περιστρεφόμενοι τροχοί 360°, κυλούν χωρίς θόρυβο, ώστε να σας προσφέρουν μια πιο ομαλή εμπειρία ολίσθησης. Δεν αφήνουν γρατσουνιές στην επιφάνεια του δαπέδου, δεν ενοχλούν με θορύβους στην εργασία ή στη μελέτη σας.

 

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-h41263b.html?Warehouse=DE&aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε μέχρι τα τέλη Απριλίου από την Γερμανική αποθήκη του Cafago την εργονομική καρέκλα γραφείου, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, με μόλις 79.99€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή![/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο