27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Αποκτήστε περισσότερο software με έκπτωση 90%! Dealworlds: Office 2021 με 13.32€!!!

Με την ανάπτυξη της αγοράς και της οικονομίας, η αποδοτική παραγωγικότητα της εργασίας είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας. Ένας τρόπος είναι να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στον υπολογιστή στα προγράμματα που χρησιμοποιούν περισσότερο οι επιχειρήσεις. Η εξάσκηση των δεξιοτήτων σας στον υπολογιστή στα προγράμματα που χρησιμοποιούν περισσότερο οι επιχειρήσεις είναι μια επιλογή. Το λογισμικό σουίτας Microsoft Office σάς παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να εργαστείτε αποτελεσματικά και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Η πρόσβαση σε Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams και OneNote σε μία μόνο συσκευή περιλαμβάνεται με την αγορά σας εφ’ όρου ζωής. Οι εξαιρετικές λειτουργίες οδηγούν στην ακριβή τιμή της.

Η Dealworlds σάς προσφέρει Γνήσιο Κλειδί Λογισμικού σε κατώτατη τιμή. Μπορείτε να ξοδέψετε 25,61 € στην πιο πρόσφατη έκδοση του Office Suite – Office 2021 Pro. Εάν θέλετε να ενημερώσετε το λειτουργικό σας σύστημα, τα Windows 10 με 7,8 € επίσης μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Η δέσμη πολλών κλειδιών είναι στην χαμηλότερη τιμή για εσάς και τους φίλους σας, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε περισσότερες οικονομίες. Ελάτε να ψωνίσετε στις καλοκαιρινές εκπτώσεις του Dealworlds.

Η καλύτερη αξία! Έκπτωση έως και 62% στο Microsoft Office! (κωδικός κουπονιού “VDW62″)

>>> Δείτε περισσότερα

Το λειτουργικό σύστημα (OS) λειτουργεί ως διαχειριστής για όλες τις συσκευές I/O, τη μνήμη, την CPU και τους πόρους αποθήκευσης αρχείων και τους εκχωρεί σε συγκεκριμένα προγράμματα και χρήστες, όποτε είναι απαραίτητο για την εκτέλεση μιας συγκεκριμένης εργασίας. Τα Windows 10 είναι το πιο ευέλικτο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Εξαιρετικές προσφορές για λειτουργικό σύστημα Windows! (κωδικός κουπονιού “VDW50)

>>> Δείτε περισσότερα

Έκπτωση 62% σε πακέτα και άλλα MS Office (κωδικός κουπονιού “VDW62″)

>>> Δείτε περισσότερα

Το Dealworlds είναι ένας ιστότοπος που πωλεί κλειδιά λογισμικού για πολλά χρόνια. Όλα τα κλειδιά είναι ασφαλή και αβλαβή για να σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε το λογισμικό που αγοράσατε. Ωστόσο, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις κατά την αγορά, την πληρωμή, την ενεργοποίηση ή τη χρήση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Dealworlds 7/24. Θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από το πρόβλημα εγκαίρως. Υπάρχει μια περιγραφή στη σελίδα λεπτομερειών προϊόντος Dealworlds. Μπορείτε να διαβάσετε προσεκτικά την περιγραφή για να κατανοήσετε τον σκοπό του προϊόντος, τη λήψη, τις απαιτήσεις συστήματος κ.λπ. Μετά την αγορά, η Dealworlds θα σας στείλει το κλειδί λογισμικού σε χρόνο μηδέν, μπορείτε να ακολουθήσετε τη μέθοδο ενεργοποίησης στο email για να εγκαταστήσετε και να κατεβάσετε το λογισμικό και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το κλειδί. Η όλη διαδικασία είναι πολύ ανώδυνη και γρήγορη, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Επικοινωνήστε με την Dealworlds: service@dealworlds.com 

Πως να πληρώσω?

  • Μεταβείτε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και, στη συνέχεια, συμπληρώστε “Στοιχεία χρέωσης”.

  • Επιλέξτε “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Συνέχεια”.

  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο “Υποβολή παραγγελίας”.

  • Στη συνέχεια, θα μεταβεί σε αυτήν τη σελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή “Επιλογή τρόπων πληρωμής”.

  • Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο