27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Αποκτήστε Windows 11 και Office 2021… Σχεδόν Δωρεάν… σε Χριστουγεννιάτικες Προσφορές

Το Microsoft Office είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σουίτες εφαρμογών γραφείου ικανή να κερδισει τον ανταγωνισμό και να γίνει το πακέτο της επιλογής για πολλά χρόνια. Το Office 2021 κυκλοφορεί ήδη και σίγουρα υπάρχουν πολλά πονηρά σημεία για να τα αποκτήσετε δωρεάν. Όταν όμως τα εγκαταστήσετε είναι πολύ πιθανό ο υπολογιστής σας να μολυνθεί από ιούς και να κλαπούν τα προσωπικά σας στοιχεία και δεδομένα. Μην κάνετε το λάθος.

Στις Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις του Godeal24 μπορείτε να λάβετε μια τεράστια προσφορά, μπορείτε να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Office 2021 Pro με 24,25€ και δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τυχόν προβλήματα με το λογισμικό. Εάν χρειάζεστε περισσότερα από ένα, το Office 2021 Pro φτάνει να κοστίζει μόνο 13,05€ ανά PC! Αφού ολοκληρώσετε την αγορά, πρέπει να κάνετε λήψη του Office από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό ενεργοποίησης της άδειας που αγοράσατε για να χρησιμοποιήσετε την αυθεντική σουίτα του Office! Έτσι απλά!

Οι χαμηλότερες τιμές σε MS Office 2021 από 13.05€

Limited Time Sale: Genuine Windows 10 Pro από 6.12€!

MS Office for MAC

Έκπτωση 62% σε bundles και περισσότερες εκδόσεις Microsoft Office χρησιμοποιώντας το κουπόνι “GOLE62

Αποκτήστε ακόμα περισσότερα…

Έκπτωση 50% σε ακόμα περισσότερες εκδόσεις Windows χρησιμοποιώντας το κουπόνι “GOLE50

Αποκτήστε ακόμα περισσότερα…

Εργαλεία για MAC

Το Godeal24 είναι μεταπωλητής αδειών χρήσης της Microsoft και σημαντικού λογισμικού ασφάλειας πληροφορικής, που σας επιτρέπει να αγοράζετε λειτουργικά συστήματα Windows και MS Office σε μειωμένες τιμές, καθώς και χρήσιμα εργαλεία υπολογιστή όπως η σειρά IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα.

Γιατί Godeal24;

Η αξιοπιστία του Godeal24 αποδεικνύεται σε μεγάλο βαθμό από την εξαιρετική διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και τις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογήθηκε “Εξαιρετική” στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της εμπειρίας αγορών και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά προϊόντα με έκπτωση έως και 90%, η ψηφιοποιημένη παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας μετά από λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά απευθείας στη διεύθυνση email σας.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι παρέχει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση μετά την πώληση εφ’ όρου ζωής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς κανένα πρόβλημα! Επικοινωνήστε με το Godeal24: service@godeal24.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο