27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

“ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΗ” Είσαι εσύ;;; ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΣΤΑ ΑΦΤΙΑ ΜΟΥ!? #giveaway #Hearprotek

22 Δεκεμβρίου  σήμερα και είναι, μέρα κλήρωσης στις υβριδικές ωτασπίδες Hearprotek κι έχουμε νικητή. Το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ: https://youtu.be/jM-gcC6O_0k

Νικητής είναι η Efh L. και μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο email του καναλιού unpackmanreview@gmail.com έως 29/12/2022 ώστε να τσεκάρουμε την ορθότητα της κοινοποίησης και αν όλα είναι καλά να παραλάβει το δώρο της

Έχετε απορία για το πως ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΣΤΑ ΑΦΤΙΑ ΜΟΥ;;;
Πολύ καλά κάνετε και έχετε απορία και πολύ καλά θα κάνετε να δείτε και το βίντεο, γιατί πρώτα απ’ όλα έχει το ενδιαφέρον του και δεύτερον έχεις πιθανότητα να κερδίσεις γιατί θα έχουμε και Giveaway.

Τώρα πραγματικά δεν ξέρω που και πως πάει το μυαλό σας αλλά σήμερα έχουμε ένα ιδιαίτερο και καινοτόμο προϊόν… που νομίζω πως πολλοί από εμάς δεν έχουμε ιδέα ότι υπάρχει στην αγορά και ίσως είναι χρήσιμο σε πολλούς από εμάς που εργάζονται σε ιδιαίτερα θορυβώδη περιβάλλοντα.
Η Hearprotek κατασκευάζει υβριδικές ωτασπίδες που δεν αποκόπτον τελείως τον ήχο, αλλά μέσω ενός ειδικού φίλτρου αναλαμβάνουν να τον μειώσουν την ένταση του ήχου από 20 έως και 33db με αποτέλεσμα να διαφυλάξουμε από βλάβες την ακοή μας αλλά παράλληλα να μπορούμε να ακούμε και να επικοινωνούμε.
Εκτός αυτού η Hearprotek εξειδικεύεται και με άλλα προϊόντα προστασίας της ακοής μας και πραγματικά μια ματιά αξίζει.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της Hearprotek εδώ: https://bit.ly/3Wpxto2

Αλλά όπως σας είπα 2 ζευγάρια (κανονικής αξίας 35€) θα πάνε σε έναν από εσάς και…
Ημερομηνία λήξης συμμετοχών 21/12/2022 00:00 (η κλήρωση θα γίνει μεταξύ 22-23/12-2022)

Καλή επιτυχία σε όλους λοιπόν.

Όροι συμμετοχής στο GIVEAWAY
α) Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube
β) Σχόλιο: Unpackman Hearprotek (κάνε το copy-paste)
γ) Share του Video του Giveaway στο FB, ή στο Insta, η στο TikTok ή στο Twiter σου… Αν θέλεις να το κάνεις και σε όλα όσα έχεις βοηθάς και είναι ΤΣΑΜΠΑ… (Αν δεν έχεις τίποτα απ΄ αυτά αποδεδειγμένη κοινοποίηση στις επαφές σου)
(Αποκλείονται οι διπλές συμμετοχές μέσω φίλτρου κατά την κλήρωση ΠΡΟΣΟΧΗ)

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο