28.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Apple – Με το A24 στούντιο, κάνει την παραγωγή της πρώτης ταινία με την Κόπολα

Σήμερα είδαμε ένα διαφορετικό νέο που αφορούσε την Apple. Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στο 9to5Mac, η Apple θα κάνει την παραγωγή της πρώτη της ταινίας με το A24 film στούντιο. Το έργο που θα γίνει από αυτή την συμπαραγωγή ονομάζεται “On the Rocks”, με σκηνοθέτη την γνωστή Σοφία Κόπολα και πρωταγωνιστές τους Bill Murray και Rashida Jones.

Η Coppola στο συγκεκριμένο έργο όχι μόνο θα το σκηνοθετήσει, αλλά έχει γράψει και την πλοκή του έργου και θα κάνει και την παραγωγή του.

Το έργο αναφέρεται στην ιστορία μία νεαρής μητέρας που ενώνεται μετά από καιρό με τον πατέρα της. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή του στην Ν. Υόρκη τον άλλο μήνα.

  Deal of the Day: TIANQU VISUO XS816 – Αποκτήστε το σε Flash Sales από το Gearbest με διπλή κάμερα(!) και τεράστια μπαταρία στα 51€

Πληροφορίες για την πιθανή ύπαρξη αυτού του έργου, υπήρχαν από τον Νοέμβριο, όπου φήμες έλεγαν για την επικείμενη συνεργασία της Apple με την Α24 για να παραχθούν κάμποσα έργα μάλιστα

Τον Δεκέμβριο η Apple σε συνεργασία με την A24 δημιούργησαν μία σειρά από έργα για την αναμενόμενη streaming υπηρεσία. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πότε θα ξεκινήσει η υπηρεσία αυτή από την Apple, αλλά ο Tim Cook είχε πει πρόσφατα ότι η Apple αναμένεται να ξεκινήσεις νέες υπηρεσίες μέσα στο 2019.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο