27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

AT&T – Έγινε η πρώτη πραγματική δοκιμή σε 5G, με όχι και τόσο καλά αποτελέσματα όμως στην ταχύτητα…

 Πριν μερικές ημέρες το δίκτυο AT&T στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε το πρώτο της 5G δίκτυο. Παρόλο που σας είχαμε γράψει ότι μία εταιρεία στη Σουηδία θα το έκανε, μάλλον τους πρόλαβαν οι Αμερικανοί. Εξάλλου από εκεί περιμέναμε να δούμε και το πρώτο 5G δίκτυο. Λογικό λοιπόν είναι πάρα πολλοί χρήστες να ρωτάνε….αξίζει τελικά το 5G δίκτυο!? Είναι τόσο γρήγορο όσο λένε ή διαφημίζουν ότι είναι. Σας έχουμε απάντηση….

Κάτοχοι συμβολαίου 5G και αντίστοιχου κινητού, ανέβασαν μερικές πρώτες ταχύτητες από το Speedtest στο Reddit. Απ΄ότι φαίνεται η ταχύτητα που πιάσανε οι 5G συσκευές είναι 194.88Mbps. Και το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου….είναι καλή αυτή η ταχύτητα!? Δυστυχώ η απάντηση είναι ΟΧΙ. Και γιατί το λέω αυτό…μα γιατί κάποιος με 4G δίκτυο πιάνει 187.44Mbps!

Operator AT&T's first 5G network speed test exposure: not expected fast

Operator AT&T's first 5G network speed test exposure: not expected fast

Όπως καταλαβαίνουμε από το πραγματικό αποτέλεσμα της δοκιμής, η πραγματική ταχύτητα που πιάνει κάποιος στα 5G δεν διαφέρει και τόσο πολύ από την ταχύτητα του 4G στο δίκτυο της AT&T. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί και τόσο έκπληξη εάν το σκεφτεί κανείς.

Προσφορές και κουπόνια από το Banggood με καθημερινή ενημέρωση για τους αναγνώστες μας

Συγκεκριμένα, όσοι έχουν κινητό που υποστηρίζει 5G και έχουν σύνδεση 5G, βλέπουν στην οθόνη του κινητού τους το σήμα “5GE”, που υποστηρίζετε από LTE-A συσκευές. Το δίκτυο αυτό είναι ουσιαστικά τέσσερα LTE δίκτυα.

Operator AT&T's first 5G network speed test exposure: not expected fast

Σίγουρα στην αρχή πουθενά δεν περιμένω να δω πραγματικές 5G ταχύτητες. Το δίκτυο είναι ακόμα πολύ καινούργιο, σίγουρα όχι πλήρως 5G, οπότε τέτοια νούμερα είναι αναμενόμενα. Εγώ τουλάχιστον πριν από το καλοκαίρι δεν θα κοιτούσα, για εξωτερικό πάντα, να δω τι γίνεται με το 5G. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι όλοι λένε από τα μέσα του 2019 θα αρχίσει να διατίθεται εμπορικά, ενώ το 2020 αναμένεται να είναι πλήρως έτοιμο. Εμείς πάντως θα είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε για ότι νέο υπάρξει.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο