27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi SWDK σκούπα – Πείτε αντίο σε σκόνη και ακάρεα με την ειδική σκούπα της Xiaomi με μόνο € 58.99 χάρις στο κουπόνι μας από το Cafago!

Είμαι σίγουρος ότι έχετε ξανακούσει την λέξη ακάρεα, αλλά σίγουρα ποτέ δεν τα έχετε δει. Και είναι λογικό, αφού είναι μικροσκοπικά ζωύφια με μέγεθος μικρότερο από 1mm, αλλά αιτία πολλές φορές για διάφορες αλλεργικές αντιδράσεις στο σπίτι. Έτσι άτομα που εμφανίζουν πιο εύκολα ή πιο έντονα αλλεργικές αντιδράσεις, αυτό που πρωτίστως συστήνουμε είναι να μένουν σε περιβάλλον καθαρό από ακάρεα αλλά και ότι άλλο μπορεί να τους προκαλεί αλλεργική αντίδραση. Για αυτά τα άτομα αλλά και όχι μόνο, η Xiaomi έχει βγάλει μία ειδική σκούπα χειρός, που βοηθάει στο να εξαφανίσετε τα ακάρεα και την σκόνη από το σπίτι σας! Έτσι έρχεται το iTechNews να σας προτείνει να την δείτε στο Cafago που την βρήκα σε πολύ καλή τιμή, που με το κουπόνι που μας δώσανε γίνεται ακόμα καλύτερη και φτάνει τα 58.99€!

Η Xiaomi SWDK σκούπα για ακάρεα μπορεί να καθαρίσει σκόνη και ακάρεα με δονήσεις στα 8000t/min, με την αναρροφητική της δύναμη στα 12000Pa και την υπεριώδη UV ακτινοβολία.Με τις δονήσεις μπορεί ν’ ανασηκώσει και ξετρυπώσει τα πάντα! Με την αναρροφητική δύναμη των 12000Pa και το μοτέρ των 450W, να είστε σίγουροι ότι δεν θα ξεφύγει σκόνη ή ακάρεα. Και εάν γλυτώσει κάτι, χάρις την υπεριώδη ακτινοβολία που μπορεί να βγάλει η σκούπα, θα αποστειρώσει τελείως τον χώρο!

Η σκούπα φέρει διάφανο δοχείο χωρητικότητας 0.4L, που αφαιρείται εύκολα και πλένεται ώστε να παραμένει καθαρό και έτοιμο για την επόμενη χρήση αλλά και να βλέπεται τι έχει μαζευτεί μέσα. Στο πλάι της σκούπα θα βρείτε διάφορες ενδείξεις όπου σας δείχνει τα επίπεδα ενέργειας και για την υπεριώδη ακτινοβολία. Επίσης η σκούπα είναι αθόρυβη αφού βγάζει λιγότερο από 75dB. Η ειδική σκούπα της Xiaomi, η λάμπα που χρησιμοποιεί για την υπεριώδη ακτινοβολία είναι ισχύς 6W. Η σκούπα όπως σας είπαμε είναι πολύ ελαφριά, αφού ζυγίζει μόλις 1 κιλό και είναι με διαστάσεις 32.50 x 27.50 x 17.00cm.

Αποκτήστε σήμερα την ειδική σκούπα της Xiaomi κατά της σκόνης και των ακάρεων από το Cafago αντί της κανονικής τιμής των 65.99€, με το κουπόνι μας L185PA με μόλις € 58.99 μέχρι και τις 31/01/2019. Κρατήστε το σπίτι σας καθαρό και μείνετε υγιείς από αλλεργίες.

[signoff]

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο