27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Banggood 11.11 – Μία γιορτή αγορών που ετοιμάζεται να πιάσει τις καλύτερες τιμές!

Την περασμένη Τετάρτη, το Banggood, ένα από τους πιο σημαντικούς διεθνείς λιανοπωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου της Κίνας, ξεκίνησε μια μεγάλη προσφορά με το Global Eleven Global Shopping Festival, με μια σειρά δελεαστικών εκπτώσεων και κουπονιών, τα οποία σημείωσαν αύξηση τόσο στις πωλήσεις όσο και στις επισκέψεις στον ιστότοπο Banggood.

Τώρα, θα είναι σε πλήρη εξέλιξη, με πολλές περισσότερες εκπληκτικές εκπτώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι διατίθεται μία τεράστια βροχή κουπονιών αξίας 1.000.000 δολαρίων και οι καλύτερες προσφορές που προσφέρονται από κορυφαίες επωνυμίες του Banggood, όπως Xiaomi, Blitzwolf και Lenovo, να έρχονται με μια άνευ προηγουμένου εκπτωτική τιμή που να φτάνει και το 70%!.

Τώρα η πώληση θα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο της καταιγίδας των τιμών πώλησης Banggood Double Eleven. Και με μόλις εννέα ημέρες μέχρι το αποκορύφωμα της έκπτωσης, θα είναι η τελευταία φορά που θα καταλάβετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία να εκπληρώσετε όλες τις φαντασιώσεις των αγορών σας εξοικονομώντας περισσότερα. Επομένως, μην το χάσετε και κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε.

Το αποκορύφωμα του φεστιβάλ αγορών Banggood 11. 11 πλησιάζει, με εκπτώσεις, επιλεγμένες προσφορές και παιχνίδια προώθησης που έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Όλες οι κορυφαίες επωνυμίες Banggood, συμπεριλαμβανομένων των Xiaomi, Alldocube και Blitzwolf, προσφέρουν μια ολοένα και μεγαλύτερη έκπτωση σε νέα προϊόντα και είδη hot-sale, και το πρώτο προϊόν N + PC θα προσφέρεται στην πιο χαμηλή τιμή. Για να μην αναφέρουμε, την έως και 60% έκπτωση στην οποία θα είναι διαθέσιμη. Και μπορεί να απομακρυνθείτε με ένα POCO X3 NFC Global Version Smartphone με μόνο 219 $ στην κορυφή της πώλησης. Για περισσότερα σχετικά με αυτά, παρακαλώ ελέγξτε εδώ.

Τώρα το διαδραστικό παιχνίδι προώθησης που ονομάζεται BG MONEY BOX, το οποίο απαιτεί από τους χρήστες να εκτυπώσουν και να κερδίσουν χαρτονομίσματα, είναι επίσης διαθέσιμο για να συμβάλει στην παροχή των μεγαλύτερων πλεονεκτημάτων αγορών σε εσάς. Μόλις σε δύο λεπτά, οι επισκέψεις και η συμμετοχή στο παιχνίδι έχουν φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο από τις πολλές προσφορές χαρακτηριστικών. Αυτό συμβαίνει επειδή εδώ δεν διατίθενται μόνο δώρα υψηλής αξίας (όπως BlitzWolf® BW-AT1 και Alldocube iPlay 20 Tablet), αλλά και μεγάλα κουπόνια (π.χ. $ 65- $ 20). Για να τα πάρετε, απλά πρέπει να συμμετάσχετε στο παιχνίδι εκτύπωσης χαρτονομισμάτων και να κάνετε εργασίες για να κερδίσετε χαρτονομίσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανταλλαγή δώρων ή κουπονιών. Όσο περισσότερα χαρτονομίσματα πάρετε, τόσο περισσότερα δώρα ή κουπόνια μπορείτε να λάβετε. Μην διστάσετε λοιπόν να εγγραφείτε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ τώρα.

Και καθώς πλησιάζει το αποκορύφωμα της πώλησης, η επιλεγμένη συμφωνία που ονομάζεται Deposit $ 1 To Grab Bottom Price θα είναι προσβάσιμη από τις 2 Νοεμβρίου. Θεωρείται ως η πιο ευνοϊκή προσφορά του φεστιβάλ αγορών, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε επώνυμα προϊόντα με χαμηλή τιμή. Για παράδειγμα, μπορείτε να πληρώσετε μια κατάθεση 1 $ για να κάνετε κράτηση για το Xiaomi mi band 5 και μπορείτε να το πάρετε μόνο στα 28,99 $ όταν έρθει η κορυφή της πώλησης. Αλλά οι εκπληκτικές προσφορές δεν περιορίζονται σε αυτό. Πολλά επώνυμα προϊόντα όπως το Xiaomi FIMI X8 SE 2020, το POCO X3 NFC Global Version και το Creality 3D® Ender-3 V2 Αναβαθμισμένο DIY 3D Printer Kit είναι διαθέσιμα εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε εδώ.

Από τις 2 Νοεμβρίου, οι κορυφαίες πωλήσεις εμπορικών σημάτων θα παρουσιαστούν, όταν όλα τα προϊόντα, που προσφέρονται από κορυφαίες μάρκες της Banggood, συμπεριλαμβανομένων των Xiaomi, Everyine και Blitzwolf, θα προσφέρονται σε εξαιρετική τιμή. Έκπτωση έως και 70% θα είναι διαθέσιμη την περίοδη αυτή.

Και ορισμένες προσφορές προϊόντων θα έχουν ως εξής:

  • Ο προβολέας Xiaomi Mijia 1S 4K Cinema Laser που διαθέτει ανάλυση 4k, λόγο αντίθεσης 3000: 1 και αποκωδικοποίηση HDR10, μπορεί να εξασφαλίσει την καλύτερη οπτική εμπειρία για εσάς. Κατά τη διάρκεια της πώλησης, θα πουλιέται μόνο 1750 $.
  • Ο πομπός RadioMaster TX16S, που θεωρείται ως ο πομπός που συνιστάνε όλοι οι Youtuber influencers, προσφέρεται στα 135,99 δολάρια με μεγάλη έκπτωση.

Και τα οφέλη δεν περιορίζονται στα προαναφερθέντα. Περισσότερα μεγάλα κουπόνια είναι διαθέσιμα με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε επίσης να λάβετε έκπτωση 10% σε ολόκληρο τον ιστότοπο, κατεβάζοντας το Banggood app μέσω του Huawei App Galley. Περισσότερο από αυτό, προσφέρουμε επίσης ένα snap 0,01 $ στο οποίο μπορεί να απομακρυνθείτε με το Xiaomi Redmi Note 9 Pro με μόνο 0,01 $. Μην το χάσετε!!!

Η κορύφωση του φεστιβάλ αγορών Banggood 11. 11 πλησιάζει τώρα, με όλες τις μεγαλύτερες εκπτώσεις να γίνονται σε όλες τις κατηγορίες, ξεκίνησε το snap 0,01 και το τελευταίο κύμα βροχής κουπονιού 1.000.000 $. Και τώρα έχει ξεκινήσει η τελική αντίστροφη μέτρηση για την πώληση. Μη διστάσετε να συμμετάσχετε μαζί μας για να πάρετε τις καλύτερες ευκαιρίες. Και πάλι είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι η κορυφή της πώλησης θα φτάσει στις 10 Νοεμβρίου, με τη μεγαλύτερη έκπτωση. Απλά εγγραφείτε τώρα σε περίπτωση που χάσετε τα μεγαλύτερα οφέλη για ψώνια.

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο