28.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Black Friday Deals: Δικά Σας… Windows 11 με 7,5€ και Lifetime Office 2021 με 14,85€

Έφτασε η ετήσια έκπτωση της Black Friday, ψάχνετε ακόμα για φθηνό και γνήσιο λειτουργικό σύστημα Windows, MS Office και άλλο χρήσιμο λογισμικό υπολογιστή; Το Office 2021 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της σουίτας γραφείου της Microsoft που χρησιμοποιείται πιθανώς πιο ευρέως από όλες τις άλλες εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή στον κόσμο. Μην χάσετε το Godeal24 Black Friday Crazy Deal, μόλις μία εβδομάδα απομένει!

Στην ετήσια έκπτωση της Black Friday, μπορείτε να αποκτήσετε MS Office 2021 Pro μόνο με 24,24€, μια εφάπαξ αγορά που θα σας κρατήσει για πάντα. Τα bundle προϊόντα όχι μόνο προσφέρουν περισσότερες πωλήσεις στους εμπόρους, αλλά οι πελάτες μπορούν επίσης να απολαύσουν χαμηλότερες τιμές και να αποκτήσουν το ίδιο προϊόν, όπως το πακέτο υπολογιστή Office 2021 5 Pack που κοστίζει μόλις 14,85€/Η/Υ.

Το Office 2021 Pro ικανοποιεί τις ανάγκες σας από κάθε άποψη, ενισχύει την αποτελεσματικότητα και κάνει τη δουλειά σας να ξεχωρίζει. Μη διστάσετε να αγοράσετε κλειδιά λογισμικού από την Godeal24 λόγω της επαγγελματικής ομάδας εξυπηρέτησης πελατών και της ταχείας αποστολής. Τα κλειδιά χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση του λογισμικού αφού το κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο. Η όλη διαδικασία είναι πολύ ασφαλής και τα κλειδιά είναι 100% γνήσια! Το Godeal24 δεν θα παρέχει απεριόριστο λογισμικό χαμηλής τιμής, ο χρόνος και το απόθεμα καταναλώνονται γρήγορα, παρακαλούμε βιαστείτε!

Kαυτές προσφορές που δεν θα πρέπει να χάσετε (Microsoft Office από 14€)!

Οι καλύτερες προσφορές στα Windows (από 7€)

Έκπτωση 62% στα παρακάτω πακέτα (Κωδικός κουπονιού VDL62)

Καταπληκτικές εκπτώσεις που θα κάνουν το σαγόνι σας να πέσει! Απολύτως εξαιρετικές!

Έκπτωση έως και 50% στα Windows και Office! (κωδικός κουπονιού VDL50)

>>> Ανακαλύψτε περισσότερες προσφορές

To Godeal24 πουλάει κυρίως μεταχειρισμένες άδειες, τις οποίες αγοράζει από εταιρείες που δεν έχουν πλέον καμία χρήση και τις μεταβιβάζει σε ιδιώτες. Το Godeal24 γνωρίζει το “ιστορικό” κάθε άδειας που πουλάει, ώστε ο τελικός χρήστης να μπορεί να τις χρησιμοποιήσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Σύμφωνα με το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το σύστημα αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αδειών είναι εγκεκριμένο στην Ευρώπη και δεν έχετε πλέον καμία αμφιβολία για την αξιοπιστία της νομοθεσίας και των υπηρεσιών. Έτσι αγοράζετε ένα προϊόν που είναι ασφαλές και νόμιμο, ώστε να μην διατρέχετε πλέον τον κίνδυνο να χρησιμοποιήσετε πειρατικό λογισμικό. Δεύτερον, δεδομένου ότι το Godeal24 σας στέλνει πληροφορίες ενεργοποίησης και τιμολόγια παραγγελιών μέσω email, δεν υπάρχουν έξοδα υλικοτεχνικής υποστήριξης, γεγονός που κάνει την τιμή πολύ χαμηλότερη και μπορείτε να αποκτήσετε Windows OS και Microsoft Office σε πολύ χαμηλή τιμή! Τέλος, η άδεια που αγοράζετε από το Godeal24 δεν υπόκειται σε συνδρομή, επομένως η άδεια χρήσης Godeal24 είναι “εφ’ όρου ζωής” και έχετε απεριόριστη πρόσβαση: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του. Σημειώστε επίσης ότι έχει «ΆΡΙΣΤΗ» βαθμολογία στο TrustPilot, την πιο γνωστή πλατφόρμα για την αξιοπιστία ιστοσελίδων.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα με τα keys, επικοινωνήστε με το κατάστημα μέσω mail: service@godeal24.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο