36 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Blitzwolf® BW-FYE1 TWS – Παρουσίαση των ασύρματων ακουστικών με κουτάκι φόρτισης και εκπτωτικό κουπόνι 15%

Η BlitzWolf είναι μία εταιρεία που την εκτιμώ πολύ καθότι έχω κάμποσα δικά της προϊόντα που είναι πολύ καλά και πολύ καλής ποιότητας. Ασύρματα ακουστικά έχω, της Xiaomi, που τα χρησιμοποιώ κυρίως στην οδήγηση, που όλοι τα μπερδεύουν με τσιγάρο. Έτσι ήμουν στην αναζήτηση νέων ακουστικών, ασύρματων, που θα μπορούσα να αντικαταστήσω το “τσιγάρο” της Xiaomi. Φυσικά χάρηκα πάρα πολύ όταν με πλησίασαν από την BlitzWolf να παρουσιάσω τα τελευταία τους ακουστικά, τα Blitzwolf® BW-FYE1 TWS, καθότι ήταν ότι ακριβώς έψαχνα και με το παραπάνω έχω να πω!

Τα Blitzwolf® BW-FYE1 ήρθανε με απλό ταχυδρομείο από το Banggood συγκεκριμένα, χωρίς φυσικά κανένα πρόβλημα. Ανοίγοντας την συσκευασία που είχε φτιάξει το Banggood, είδα ένα ωραίο άσπρο κουτί, όπου από την πάνω μεριά έγραφε το μοντέλο των ακουστικών, ενώ από την κάτω μεριά έγραφε κάποια χαρακτηριστικά των ακουστικών.

Μέσα στο κουτί θα βρείτε το κουτί φόρτισης των ακουστικών, όπου εκεί μέσα θα βρείτε τ’ ακουστικά τα ίδια, ένα micro USB καλώδιο φόρτισης, 3 ζευγάρια ανταλλακτικών και ένα εγχειρίδιο.

Οι διαστάσεις του κουτιού φόρτισης είναι 61.5 x 43.5 x 30mm ενώ των ακουστικών είναι 34.2 x 17.5 x 23.8mm. Το συνολικό τους βάρος είναι μόλις 60g. Το κουτί φόρτισης έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να κρατάει τ’ ακουστικά καλά προστατευμένα μέσα, ενώ την ίδια ώρα τα φορτίζει ταυτόχρονα. Το κουτί φόρτισης έχει την δυνατότητα, εφόσον είναι πλήρως φορτισμένο, να φορτίσει μέχρι και τέσσερις φορές και τα δύο ακουστικά, χωρίς ενδιάμεση φόρτιση του κουτιού. Θα χρειαστεί περίπου 1.5 ώρα για να το φορτίσετε πλήρως το κουτί. Όταν έχετε τοποθετημένα μέσα στο κουτί τ’ ακουστικά, θα προσέξετε να φαίνεται ένα κόκκινο φως στο πάνω μέρος των ακουστικών, ένδειξη ότι φορτίζουν, όταν φορτίζετε το ίδιο το κουτί, θα δείτε στο πίσω μέρος τέσσερα πράσινα λεντάκια να αναβοσβήνουν, μέχρι να φορτιστεί πλήρως και το κουτί. Το κάθε ακουστικό περιέχει μία μπαταρία χωρητικότητας 50mAh/ 3.7V, ενώ το κουτί φόρτισης περιέχει μπαταρία χωρητικότητας 700mAh/ 3.7V.

Τα ακουστικά είναι εσωτερικής τοποθέτησης, χωρίς να έχουν κάποιο μέσο στερέωσης στο αυτί. Πάντως μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να πέσουν. Κατασκευασμένα από PC+ABS, φέρουν IPX4 που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να φοβάστε μην χαλάσουν από τον ιδρώτα ή από την βροχή.

Τα Blitzwolf® BW-FYE1 περιέχουν διπλό μικρόφωνο. Υποστηρίζουν Bluetooth V5.0 που είναι το τελευταίο πρωτόκολλο με αυξημένες δυνατότητες και λειτουργίες σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση 4.2. Τις διαφορές μπορείτε να τις δείτε στην φωτογραφία παρακάτω.

Τ’ ακουστικά υποστηρίζουν HFP1.7, HSP1.2, HD Voice, Voice Prompts, A2DP1.3, AVRCP1.6, IOS BATTERY STATE MONITOR, Voice reporting, Multipoint. Χάρις του ΒΤ 5.0, παραμένουν συνδεδεμένα σε αποστάσεις έως και 10 μέτρα άνετα. Διαθέτουν δυναμικό οδηγό 10mm, αντίσταση 16Ω ενώ η συχνότητα ανταπόκρισης είναι μεταξύ 100-10kHz. Όταν τ’ ακουστικά είναι πλήρως φορτισμένα μπορείτε να μιλάτε μέχρι και 3 ώρες συνέχεια, ν’ ακούτε μουσική για 2.5 – 3 ώρες, ενώ έχει χρόνο αναμονής για 77 ώρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το ένα εάν θέλετε, το δεξί ή και τα δύο για να έχετε καταπληκτικό στερεοφωνικό ήχο. Τ’ ακουστικά έχουν πάνω τους ένα κουμπί, με το οποίο μπορείτε να ελέγχετε τις κλήσεις ή την μουσική που ακούτε.

Δείτε και ένα μικρό βιντεάκι που σας έχω ετοιμάσει, για να δείτε πως πραγματικά είναι τ’ ακουστικά και πόσο εύκολο στη χρήση είναι

Τα Blitzwolf® BW-FYE1 θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι είναι πολύ καλά και πολύ ωραία ασύρματα ακουστικά. Μικρά και εύκολα στην χρήση, ούτε που θα καταλάβετε ότι τα φοράτε. Αδιάβροχα, οπότε δεν φοβάστε για ιδρώτα ή νερό γενικώς. Και με το κουτάκι φόρτισης, τέρμα πια ν’ ανησυχείτε εάν είναι φορτισμένα ή όχι, αφού με το που τα βάζετε μέσα στο κουτάκι τους, ξεκινάει αυτόματα και η διαδικασία φόρτισης. Μπορείτε να τα παραγγείλετε με 15% έκπτωση από το Banggood με το κουπόνι 15fye1. Εάν ψάχνετε να παραγγείλετε άλλα προϊόντα της BlitzWolf, θα βρείτε πάρα πολλά στο Banggood ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πάντα και στο επίσημο site της εταιρείας.

Update: Εναλλακτικά μπορείτε να αποκτήσετε τα Blitzwolf® BW-FYE3, που είναι παρόμοια ασύρματα ακουστικά. Χρησιμοποιήστε το κουπόνι 1499TH για να τ’ αποκτήσετε με μόλις 14.99$!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
    • Εγώ πάντως τα δουλεύω εδώ και κάμποσο καιρό και είναι φοβερά. Έχω αντικαταστήσει το “τσιγάρο” της Xiaomi που είχα πριν. Βολεύουν γιατί φορτίζονται συνέχεια, έχουν καλό ήχο, γλώσσα στα αγγλικά για ότι κάνουν και είναι πολύ μικρά και σταθερά στο αυτί. Εάν ξέρεις κάποια άλλα αντίστοιχα, δες τι σε συμφέρει με την τιμή. Υπόψιν υπάρχει και το κουπόνι που μου το έχει δώσει η BlitzWolf η ίδια.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο