27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Blizzard – Τα κακά νέα δεν έχουν τέλος καθώς άλλος ένας συνιδρυτής αποχώρησε!

Ο Frank Pearce, ένας από τους τρεις αρχικούς ιδρυτές της Blizzard Entertainment, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εγκαταλείψει την εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών την Παρασκευή, με άμεση ισχύ.

Η ανακοίνωση του Pearce ήρθε μέσω μιας δημοσίευσης την Παρασκευή στο επίσημο site της Blizzard, το οποίο επισυνάφθηκε με σημείωμα από τον σημερινό πρόεδρο Blizzard J. Allen Brack. Η συνδυασμένη ανάρτηση δείχνει ότι από πέρυσι, ο Pearce “είχε μεταφερθεί σε θέση με καθαρά συμβουλευτικό ρόλο για να βοηθήσει στη μετάβαση”, που φαίνεται να δείχνει ότι η αναχώρησή του ήταν προαποφασισμένη. Δεν είναι σαφές εάν αυτή η συμβουλευτική μεταβατική περίοδος, άρχισε κοντά στον καιρό που και ο άλλος συνιδρυτής της Blizzard, ο Mike Morhaime, έφυγε από την εταιρεία, δηλαδή τον Οκτώβριο του 2018.

Η αποχώρηση του Pearce ως επικεφαλής του προϊόντος αφήνει μόνο έναν από τους αρχικούς ιδρυτές της Blizzard Entertainment, τον Allen Adham, μόνο στο τιμόνι. Ο Adham επέστρεψε στη Blizzard το 2016 μετά από δεκαετή παύση ανάπτυξης του παιχνιδιού για να γίνει ο ανώτερος αντιπρόεδρος της εταιρείας. Οι Adham, Pearce και Morhaime ίδρυσαν την εταιρεία, η οποία ονομάστηκε Silicon & Synapse το 1991. Το πρώτο τους video game με την ετικέτα S & S ήταν το RPM Racing για το SNES.

Όπως και να τα δείτε τα νέα, έρχονται σε μία περίοδο διακοπών για τον αγαπημένο κατασκευαστή παιχνιδιών. Η αποχώρηση του Morhaime από προέδρου ήρθε μία περίοδο λίγο πριν από μια σειρά μαζικών απολύσεων, μια αλλαγή στη θέση του CFO, μια επανεστίαση στην υπάρχουσα πορεία της εταιρείας, μια ακύρωση της επανέναρξης του StarCraft και μια μηδενική ανακοίνωση νέων παιχνιδιών για το 2019. Πολλές από αυτές τις αναφορές έχουν συμπεριλάβει έναν αστερίσκο φήμης σχετικά με την παρουσία της Activision.

Επιπλέον, η είδηση ​​έρχεται πολύ καλά μετά από την πολύ χαρούμενη ανταπόκριση των οπαδών στο Diablo Immortal, την πρώτη επίσημη εισαγωγή του παιχνιδιού στα smartphone, στο Blizzcon 2018. Εάν τελικά θα το δούμε να έρχεται στα κινητά μας το 2019 ή έστω το Diablo 4 που ακούγεται ότι ίσως έρθει, μένει να το δούμε.

“Οι προσπάθειες της Blizzard γίνονται πάντοτε με καλοπροαίρετο σκοπό”, ανέφερε ο Pearce την Παρασκευή. “Κάναμε παιχνίδια που θέλαμε να παίξουμε, πιστεύοντας ότι οι ομοϊδεάτες θα ήθελαν επίσης να παίξουν αυτά τα παιχνίδια. Σήμερα το χαρακτηρίζουμε πιο συγκεκριμένα με το φιλόδοξο όραμα να φέρουμε τον κόσμο μαζί με επική ψυχαγωγία. την ευκαιρία να επηρεάσουμε θετικά τη ζωή τόσων ανθρώπων μέσα από τις εμπειρίες που έχουμε δημιουργήσει. ” Η επιστολή συνεχίζει να περιγράφει τη μετάβαση στα χόμπι όπως η εξερεύνηση στο ύπαιθρο και η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου, καθώς και η δική του δήλωση θρησκείας περιλαμβάνει την πεποίθηση ότι η εναπομένουσα ηγεσία της εταιρείας «κατανοεί πραγματικά τι είναι θεμελιωδώς σημαντικότερος για τη Blizzard και την κοινότητά μας. ”

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο