21.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Χάρισμα!!! Στα 33€… Realme Watch… Ένα επώνυμο ποιοτικό Smartwatch… σε τιμή;;; Ανώνυμου! Εσύ τι θα επιλέξεις να πάρεις;;;

Αν και νομίζω πως στον τίτλο με λίγες λέξεις σας περιγράφω τα πάντα… θα ήθελα να προσθέσω πως οι αισθητήρες, η ποιότητα των υλικών, αλλά και η εφαρμογή διαχείρισης είναι σίγουρα πολύ καλύτερη…. από τις γενικότητες των υπόλοιπων Smartwatch της σειράς.

Οπότε εσύ επιλέγεις τι θα πάρεις!!!

Realme Watch 1.4inch Touch Screen IP68 Waterproof Wristband Real-time Heart Rate Blood Oxygen Monitor 14 Sport Modes Music Control Smart Watch σε τιμή;;; 33€ από το Banggood με κουπόνι BGC3RW. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής EU Priority line…100% Χωρίς τελωνείο.

Link: http://bit.do/Realme-Watch-1_4inch-Touch-Screen-IP68

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο