27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Χαρούμενα Halloween από την Koogeek με εκπτώσεις έως και 56% σε ιατρικά προϊόντα & έξυπνες πρίζες και διακόπτες

Η Koogeek είναι μία μεγάλη εταιρεία που έχει μία μεγάλη γκάμα από έξυπνες συσκευές που ενώνονται μεταξύ τους και συνεργάζονται έτσι ώστε να σας κάνουν την ζωή όσο γίνεται πιο εύκολη. Μάλιστα εδώ στο iTechNews σας έχουμε παρουσιάσει παλιότερα την έξυπνη πρίζα της εταιρείας. Τώρα και λόγο του Halloween, η Koogeek δίνει μία σειρά από προϊόντα της με έκπτωση έως και 56%, με το κουπόνι που θα πάρετε, από το κατάστημα της στο Amazon, οπότε όπως έχουμε ήδη πει, άμεση αποστολή/παραλαβή και χωρίς καθόλου τελωνείο!

Από τα προϊόντα της Koogeek μου έκαναν περισσότερη εντύπωση τα ιατρικά της. Έτσι είδα πχ ότι έχει ένα έξυπνο πιεσόμετρο, που με το κουπόνι λόγο Halloween μπορείτε να το πάρετε με 47% έκπτωση! Το ωραίο που έχει αυτό το πιεσόμετρο είναι ότι η οθόνη του είναι πάνω στην περιχειρίδα, κάτι που το κάνει πιο εύκολο στη χρήση, αφού δεν χρειάζεστε τραπεζάκι για να ακουμπήσετε αλλιώς την οθόνη ή άλλο σχετικό έπιπλο. Το πιεσόμετρο συνδέεται μέσω της ειδικής εφαρμογής με το κινητό σας, όπου καταγράφει όλες σας τις μετρήσεις. Μετά από εκεί έχετε την δυνατότητα να τις εξάγετε και να τις επεξεργαστείτε όπως θέλετε.

 

Το άλλο που ξεχώρισα είναι ένα πολύμπριζο με δυνατότητα να φορτίζει απευθείας 3 USB συσκευές και με 3 φις για ρεύμα. Το Koogeek Apple HomeKit Enabled Smart Outlet όπως λέγετε, μπορείτε να το ελέγχετε μέσω της ειδικής συσκευής από το κινητό σας. Φυσικά και αυτό λόγο Haloween θα το πάρετε από το Amazon με 17% έκπτωση με το σχετικό κουπόνι.

Άλλη μία έξυπνη συσκευή που ξεχωρίζει από αυτές που έχει σε προσφορά η Koogeek, είναι η Koogeek Apple Homekit enabled Smart Bulb Adapter. Η συσκευή αυτή είναι ένα ενδιάμεσο αξεσουάρ μεταξύ της λάμπας σας και του ρεύματος, αφού μπορείτε να το βιδώσετε όπου θα βιδώνατε μία λάμπα και πάνω του να βιδώσετε την λάμπα. Τώρα θα μπορείτε να την διαχειριστείτε σαν να ήταν έξυπνη λάμπα, ενώ στην πραγματικότητα δεν θα είναι. Απαραίτητο εάν θέλετε να δείχνετε ότι ένα μέρος έχει φως για τους διαρρήκτες. Όλα αυτά μπορείτε να τα αποκτήσετε με 28% έκπτωση με το κουπόνι που θα σας δοθεί για να το αποκτήσετε από το μαγαζί της εταιρείας στο Amazon.

Τέλος αφήσαμε την έξυπνη ζυγαριά που έχει, που και αυτή μπορείτε να την διαχειριστείτε μέσω BT και WiFi. Με 24% έκπτωση, πάρτε την τώρα για να την έχετε για τις γιορτές να ξέρετε εάν έχετε ξεφύγει!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο