27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Χιλιάδες κάμερες ασφαλείας δεχτήκαν επίθεση από χάκερ!!!

Ομάδα χάκερ υποστηρίζει ότι παραβίασε δεδομένα από κάμερες ασφαλείας, τα οποία συλλέγονται με συστήματα παρακολούθησης της startup Verkada με έδρα τη Silicon Valley, αποκτώντας πρόσβαση σε live εικόνα από 150.000 κάμερες παρακολούθησης μέσα σε νοσοκομεία, επιχειρήσεις, αστυνομικά τμήματα, φυλακές και σχολεία.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, στις εταιρείες των οποίων τα βίντεο έχουν εκτεθεί, συμπεριλαμβάνεται και η αυτοκινητοβιομηχανία Tesla και η εταιρεία λογισμικού Cloudflare. Επιπλέον, οι χάκερ κατάφεραν να δουν βίντεο από το εσωτερικό γυναικείων κλινικών, από ψυχιατρικά νοσοκομεία και από τα γραφεία της ίδιας της Verkada.

Ορισμένες από τις κάμερες, συμπεριλαμβανομένων νοσοκομείων, χρησιμοποιούν τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να εντοπίσουν και να κατηγοριοποιήσουν άτομα που βρίσκονται στα βίντεο. Οι χάκερ λένε επίσης ότι έχουν πρόσβαση στο πλήρες αρχείο βίντεο όλων των πελατών της Verkada.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο