Δύο εβδομάδες γεμάτες σούπερ ήρωες έρχονται αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Το COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS, το pop-up κανάλι αφιερωμένο στο «σύμπαν» της Marvel, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15/10 και θα προβάλει ταινίες, αφιερώματα ή ντοκιμαντέρ για κάθε σούπερ ήρωα, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και δημιουργών, καθώς και backstage υλικό από το “Marvel Cinematic Universe”.
Το κανάλι των υπερηρώων θα παραμείνει στον «αέρα» έως και την Κυριακή 31/10, προβάλλοντας blockbusters του κορυφαίου κινηματογραφικού στούντιο. Μεταξύ αυτών είναι οι ταινίες Captain America: The First Avenger, Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War με τον Κρις Έβανς, Iron Man, Iron Man 2 και Iron Man 3 με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, καθώς και τα 4 μέρη του all-star cast franchise των «Εκδικητών» (MARVEL’S THE AVENGERS, AVENGERS: Age of Ultron, AVENGERS: Infinity War, AVENGERS: Endgame).
[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]
Από το πρόγραμμα του καναλιού δε θα μπορούσε να λείπει ο Μαύρος Πάνθηρας (Black Panther), η πρώτη ταινία υπερηρώων που ήταν υποψήφια για OSCAR® καλύτερης ταινίας.
Στο COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS θα προβληθεί και το Doctor Strange με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, οι δύο ταινίες με τους Φύλακες του Γαλαξία (Guardians of the Galaxy), το Captain Marvel, καθώς και οι περιπέτειες των Ant-Man (Πολ Ραντ) και Thor (Κρις Χέμσγουορθ) μέσα από τις ταινίες Ant-Man, O Ant-Man και η Σφήκα (Ant-Man and the Wasp) και Thor, Thor: Ragnarok και Thor: The Dark World.
Το πρόγραμμα του καναλιού θα κάνει έναρξη με την ταινία Captain America: O Πρώτος Εκδικητής (Παρασκευή 15/10, 19.10), ενώ ο επίλογος θα γραφτεί με την «τελευταία πράξη» των Εκδικητών, Avengers: Endgame (Κυριακή 31/10, 21.30).
[signoff]
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας και ακόμη περισσότερες στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.
Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.
Unpackman