27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

CREATIVE STAGE AIR V2… ΑΚΟΥ… ΔΕΣ… ΜΑΘΕ…

ΑΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ GIVEAWAY ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ… για το Χειροποίητο ΚΕΡΑΜΙΚΟ, Android Smartwatch, 4G. ROGBID KING αξίας 140€ … και για πάρεις μέρος… πάτα εδώ: https://youtu.be/XytzzYwmn24

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ να κάνεις εγγραφή στο κανάλι μου στο Telegram για τις καλύτερες καθημερινές προσφορές.
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn
και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Έχουμε στα χέρια μας την Νεότατη μίνι ηχομπάρα της CREATIVE.. την STAGE AIR V2 που ήρθε για να αντικαταστήσει τον προκάτοχο την CREATIVE STAGE AIR με μικρές πλην βασικές και ουσιώδεις αλλαγές τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε τεχνολογικές καινοτομίες… ή μάλλον ευκολίες θα έλεγα.
Ήρθε η ώρα λοιπόν εφόσον την δούλεψα αρκετά, να κάνουμε το Review της και να δούμε μαζί, τα υπέρ, τα κατά, αλλά και να ακούσουμε, να νιώσουμε και να βιώσουμε μαζί την όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία μπορεί να περάσει μέσα από την οθόνη μας… και όχι δεν θα σας πω εγώ αν είναι η καλύτερη ή όχι… γιατί θέλω να σας περάσω όλα τα εφόδια και την γνώση να το αποφασίσετε εσείς.

Γι’ αυτόν τον λόγο λοιπόν ΑΚΟΥ… ΔΕΣ… ΜΑΘΕ… και μην ακούς κανέναν από “εμάς εδώ” να σου λέει ότι είναι “το καλύτερο του κόσμου”… το καλύτερο για τον καθέναν μας είναι αυτό που που μας κάνει καλύτερα τη δουλειά μας (όπως τη έχουμε στο μυαλό μας εμείς) κι όχι ο φίλος, ο γνωστός… ή ο “YouTuber”…

Τα υπόλοιπα… στην ΟΘΟΝΗ σας.

Την CREATIVE STAGE AIR V2 μπορείτε να την αποκτήσετε από το Official κατάστημα με 2 χρόνια εγγύηση
Link: https://bit.ly/3UxkTTw

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο