27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Δείτε 3 Χριστουγεννιάτικες προσφορές από το GeekMaxi, που αξίζει ν’ αποκτήσετε πιο φθηνά με το κουπόνι μας!

Επειδή όπως σας έχουμε πει, όλοι σίγουρα ψάχνετε ακόμα για το τι μπορείτε να αγοράσετε για Χριστουγεννιάτικο δώρο ή στον εαυτό σας ή σε γνωστούς, φίλους ή στην οικογένειά σας, το GeekMaxi ήρθε και μας πρότεινε 3 προϊόντα του που πραγματικά κάνουν την αγορά τους συμφέρουσα και απαραίτητη. Μην ξεχνάτε ότι οι αγορές σας από το GeekMaxi, έρχονται από την αποθήκη τους στη Γερμανία, ΧΩΡΙΣ φυσικά να περάσουν τελωνείο. Μάλιστα τώρα και λόγο των εορτών, το κατάστημα μας έδωσε και 3 μοναδικά κουπόνια για να χρησιμοποιήσετε, ώστε να γίνουν ακόμα πιο συμφέρουσες. Ας δούμε όμως τι έχει να μας προτείνει το GeekMaxi.

 

YI Z23L Action Camera + Selfie Stick And Remote Control

Όλοι τώρα στις γιορτές θα θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες, απλές ή σε κάποια βόλτα σε κάποιο βουνό στα χιόνια. Απαραίτητο λοιπόν αξεσουάρ για κάτι τέτοιο είναι να έχετε μία πολύ καλή φωτογραφική μηχανή και ένα σελφοκόνταρο όπως τα λέμε στην Ελλάδα. Πιστεύω λοιπόν ότι σε μία τέτοια επιλογή, και σίγουρα θα συμφωνήσετε πολλοί μαζί μου, είναι να έχετε κάποια καλή φωτογραφική μηχανή της Xiaomi, όπως την YI Z23L Action Camera. Η YI Z23L έρχεται με επεξεργαστή Ambarella A7LS DSP και αισθητήρα Sony Exmor R BSI CMOS με ανάλυση 16MP. Έχει δυνατότητα για λήψεις ευρυγώνιες των 155°, ενώ ενσωματώνει 3D μείωση θορύβου.

Αναφορικά με το βίντεο, μπορεί να τραβάει 2Kp30, 1080P 60/30FPS HD. Είναι μικρή, συμπαγής, με πολλές δυνατότητες και προγράμματα, ενώ διαθέτει υψηλής επίδοσης τριών αξόνων G-αισθητήρα. Συνδέεται με το κινητό σας και μέσω WiFi αλλά και Bluetooth και υποστηρίζει Android και IOS κινητά. Διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 990mAh , ενώ μπορεί να πάρει εξωτερική κάρτα χωρητικότητας μέχρι και 64GB (Micro SD Card Class10+ καλύτερα).

Το σελφοκόνταρο διαθέτει ξεχωριστό διακόπτη Bluetooth, για να μπορείτε μέσω αυτού να ελέγχετε από απόσταση την κάμερα ή το κινητό σας. Τα YI Z23L Action Camera + Selfie Stick And Remote Control θα τα βρείτε κανονικά στα 99.99€, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι LYUQHS9U μέχρι και τις 6/1/2019, θα αποκτήσετε όλο το σετ με μόλις 79.99€!

 

YI 4K Action Camera 2 + Monopod And Bluetooth Remote Control White

Στη συνέχεια σας έχουμε μία ελαφρώς καλύτερη επιλογή από την από πάνω, για να διαλέξετε, εάν μπορείτε οικονομικώς και θέλετε. Εδώ πια έχουμε καλύτερη φωτογραφική μηχανή να δείτε. Η YI 4K Action Camera 2 διαθέτει επεξεργαστή Ambarella A9SE75 DSP, με δυνατότητα λήψης 4K UHD βίντεο.  Η ποιότητα του βίντεο και της εικόνας είναι σαφώς καλύτερη, ενώ υποστηρίζει κωδικοποίηση με H.264, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ακόμα και σε 4K/30fps, blu-ray video, ενώ η κάμερα μπορεί να λειτουργήσει και κάτω από πολύ αντίξοες θερμοκρασίες όπως -20 to 85C.

Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει αισθητήρα τον Sony IMX377 με ανάλυση 12MP 1/2.3″ Sensor, με πολύ ταχύτερη ανταπόκριση στο 4Κ βίντεο. Υποστηρίζει λήψεις ευρυγώνιες με τους 7 φακούς του μέχρι και 155°. Οι 7 φακοί που διαθέτει, βοηθούν την κάμερα να μπορεί με το f2.8 να πιάνει κάθε φως και να έχει πολύ πιο καθαρές φωτογραφίες. Έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία και με χωρητικότητα 1400mAh, δηλαδή έως και 120 λεπτά συνεχή λήψη 4Κ βίντεο. Συνδέεται με το κινητό σας και μέσω WiFi αλλά και μέσω Bluetooth, ενώ υποστηρίζει και Android αλλά και IOS. Η κάμερα δέχεται εξωτερικές κάρτες Micro SDHC, SDXC Card 16GB – 128GB σε FAT32 format. Με την κατάλληλη θήκη, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και υποβρύχια μέχρι και σε 40 μέτρα βάθος.

Και εδώ το σελφοκόνταρο διαθέτει ξεχωριστό διακόπτη Blutooth για απομακρυσμένη διαχείριση της κάμερας. Όλο το σετ μπορείτε να το αποκτήσετε μέχρι και τις 6/1/2019 με το κουπόνι μας Q4VYUIF5, από τα 129.99€ που είναι κανονικά, στα 99.99€ τελική τιμή!

 

Ticwatch E Sports Smartwatch-Shadow

Ένα ωραίο ανδρικό ρολόι είναι πάντα ένα δώρο που σε όλους αρέσει και όλοι το αξιολογούν θετικά. Το Ticwatch E είναι άνετα ένα τέτοιο ρολόι, που μπορείτε να το πάρετε δώρο στον εαυτό σας ή εάν είστε γυναίκα στον άνδρα σας ή στον φίλο σας! Διαθέτει επεξεργαστή διπύρηνο MT2601 χρονισμένο στα 1.2GHz. Ο διπύρηνος επεξεργαστής μπορεί να δώσει όλη την απαιτούμενη δύναμη που θέλει το ρολόι για να κάνει ότι του πείτε, όπως τον καιρό, την κατάσταση του δρόμου σε πραγματικό χρόνο, μεταφράσεις, υπενθυμίσεις αλλά και διάφορες τοπικές πληροφορίες, που θα κάνουν την ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Εφοδιασμένο με 4GB ROM και 512ΜΒ RAM, δεν θα αγχωθείτε ότι υπολείπεστε σε κάτι. Αυτά και σε συνδυασμό με την 300mAh μπαταρία.

Το Ticwatch E ενσωματώνει τον Βοηθό της Google, που είναι έτοιμος να σας παρέχει κάθε πληροφορία που θα του ζητήσετε, ενώ υποστηρίζει και το Google Fit, για να ελέγχετε και αποθηκεύετε πληροφορίες για όλες σας τις δραστηριότητες, όπως βήματα και τους παλμούς της καρδιάς σας. Διαθέτει OLED οθόνη 1.4″ με ανάλυση 400 x 400 και με 287 ppi πυκνότητα. Το γυαλί που προστατεύει την οθόνη είναι από ζαφείρι, για περαιτέρω ομορφιά και προστασία. Το ρολόι επικοινωνεί με το κινητό σας μέσω του Bluetooth 4.1 για να σας μεταφέρει στην οθόνη του κάθε ειδοποίηση που θέλετε να δείτε. Το ρολόι έχει επίσης την δυνατότητα να στέλνει SMS απάντησ με την φωνή σας μόνο!

Το Ticwatch E θα το βρείτε στο GeekMaxi κανονικά στα 129€, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι 5NWKJ8W9 μέχρι και τις 6/1/2019, η τιμή θα πέσει στα 124€!

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Εγώ να ξανακάνω την ερώτηση για το Geekmaxi. Έχει τρόπο αποφυγής τελωνείου?

    Πριν κανα μήνα που μίλησα μαζί τους δεν μου επιβεβαιώσαν τίποτα. Η απάντηση τους ήταν “Χρησιμοποιούμε Singapore post” που έχει μικρή πιθανότητα να περάσει τελωνείο (ναι οκ και αν ο γάιδαρος είχε φτερά…)

    Ωραίες και οι διαφημίσεις/προσφορές αλλά δεν μπορούμε να τις πάρουμε, δεν έχει και πολύ νόημα.

    • Τα προϊόντα του Geekmaxi έρχονται από την Γερμανική τους αποθήκη, άρα Ευρωπαϊκή αποθήκη….το γράφω εξάλλου, τουλάχιστον για αυτά που σας παρουσιάζω εδώ. Βρήκες εσύ κάποιο από Κίνα?

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο