27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

OPPO – Πασχίζει να είναι στις πρώτες εταιρείες που θα πάρει τον Snapdragon 855 να παρουσιάσει το 5G κινητό της

Όπως σας γράψαμε και πιο πριν, ο πρόεδρος της Qualcomm Snapdragon Technology, Cristiano Amon, μα ανακοίνωσε ποιες θα είναι οι εταιρείες αυτές που θα πάρουν τον τελευταίο επεξεργαστή που παρουσίασε η εταιρεία, τον Snapdragon 855. Όπως σας είχαμε γράψει, οι εταιρείες αυτές βάση την λίστα που ανακοίνωσε ο πρόεδρος, είναι η ASUS, Fujitsu, Google, HMD (Nokia), HTC, LG, Motorola, One plus, OPPO, Samsung, Sharp, Sony, vivo, Xiaomi και ZTE.

Πριν η εταιρεία μας παρουσίασε την πρώτη ολοκληρωμένη λύση για το 5G, όπου υποστηρίζεται εκτός από το 5G και το Sub 6Ghz σε συνεργασία με το Χ50 Modem που έχει βγάλει η εταιρεία και κάνει όλη αυτή την δουλειά.

Έτσι με την παρουσίαση του 855, η Qualcomm έθεσε τις βάσεις για το 5G hardware για τους τερματικούς κατασκευαστές. Φυσικό ήταν πολλοί κατασκευαστές κινητών να αναφέρουν ότι θα παρουσιάσουν και το δικό τους 5G κινητό.

骁龙855/baseband is in place OPPO: Strive for the first launch of 5G mobile phone

Έτσι και η OPPO που ανακοίνωσε το πρωί, ότι σίγουρα θα είναι στους πρώτους που θα πάρουν τον νέο επεξεργαστή της Qualcomm και θα μας παρουσιάσει την δικιά της πρόταση που θα υποστηρίζει το 5G.

Στις 3 Νοεμβρίου, η OPPO κατάφερε την πρώτη παγκοσμίως 5G WeChat βιντεοκλήση και κατάφερε έτσι την σύνδεση των 6 κυρίαρχων ερευνητικών μηχανικών κέντρων.

Αυτό σημαίνει ότι η OPPO χρησιμοποιεί μία πλήρη λύση που μπορεί να είναι εμπορική, με πλήρως ενσωματωμένο το 5G σαν δυνατότητα, όπως μητρική, RF, RF front-end και κεραία, δείχνοντας έτσι ότι είναι και αυτή έτοιμη ν’ αντιμετωπίσει το 5G.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο