25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Δείτε πρώτοι τι πιάνει το Xiaomi Mi5C σε Antutu καθώς και φωτογραφίες από την κάμερά του. Μπείτε να το προπαραγγείλετε.

Είδαμε λοιπόν τον νέο επεξεργαστή της Xiaomi, το Surge S1 chipset, αλλά και το Xiaomi Mi5C. Βγήκανε μάλιστα και οι πρώτες φωτογραφίες από την κάμερα του Xiaomi Mi5C, αλλά και το πόσο πιάνει στο Antutu.

H Xiaomi έβγαλε το Xiaomi Mi5C σαν μία πολύ οικονομική λύση του Xiaomi Mi5. Απλώς για να το κάνουν πιο “τραβηκτικό”, έχουν βάλει μέσα τον πρωτο επεξεργαστή που έφτιαξε η εταιρεία.

 Xiaomi Mi5C Antutu

Ο επεξεργαστής Surge S1 είναι ένας οκταπύρηνος που τρέχει 4 x Cortex A53 πυρήνες χρονισμένοι στα 2.2Ghz και 4 χρονισμένοι σε πολύ χαμηλότερη συχνότητα, τα 1.4Ghz. Όπως και οι Qualcomm και Mediatek επεξεργαστές, ο Surge S1 έχει σχεδιαστεί να χρησιμοποιεί τους πιο δυνατούς του πυρήνες για απαιτητικές εφαρμογές και τους πιο χαμηλούς για την καθημερινή χρήση. Η Xiaomi εφοδίασε το Surge S1 με την κάρτα γραφικών Mali T860, υποστηρίζοντας ότι ο 28nm επεξεργαστής είναι 40% λιγότερο ενεργοβόρος σε σχέση με άλλα παρόμοια μοντέλα.

Τώρα από θέμα αποδόσεων, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Antutu, βλέπουμε ότι πιάνει 58323 βαθμούς. Εάν θέλουμε να τα συγκρίνουμε, το Meditek Helio P20 πιάνει περίπου 64143, ενώ το Qualcomm Snapdragon 625 πιάνει 60948 points, οπότε σαν βαθμολογία τα πήγε μάλλον χειρότερα.

Βέβαια ξέρουμε ότι τα σκορ που βλέπουμε από το Antutu είναι καθαρά σχετικό, αφού η χρήση του κινητού στην πραγματικότητα θα μας δείξει τι πραγματικά. Οπότε λίγη υπομονή πιστεύω και θα μάθουμε τι πουλιά πιάνει πραγματικά το κινητό.

Xiaomi Mi5C Φωτογραφίες

Όπως είδαμε και λοιπόν, από Antutu δυστυχώς δεν τα πήγαμε και τόσο καλά όσο θα ήθελε η εταιρεία. Οι δοκιμαστικές φωτογραφίες όμως που δόθηκαν, φαίνονται πάρα πολύ καλές. Βέβαια αυτή είναι η δουλειά τους, να φαίνονται πολύ καλές. Μένει να επιβεβαιωθεί και όταν θα το πάρουν το κινητό στα χέρια του και δούμε μερικές πραγματικές φωτογραφίες από απλούς χρήστες. Το Xiaomi Mi5C έρχεται με μία κύρια κάμερα των 12 megapixel και με μέγεθος pixel στα 1.25 uM. Η κάμερα έχει ειδικές ρυθμίσεις για βελτιστοποίηση σε χαμηλό φωτισμό για να μειώσει τον θόρυβο και να βελτιώσει τις λεπτομέρειες.

Πάντως εάν σας άρεσε μέχρι στιγμής το Xiaomi Mi5C, μπορείτε να το προπαραγγείλετε στο Banggood στα 299.99$!

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο