25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Δείτε το MIUI 11 να τρέχει σε…..iPhone!

Η Apple είναι αρκετά αυστηρή με το σύστημά της και το jailbreaking στο σύστημα της είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα να γίνει, αλλά γίνεται. Για πολλούς χάκερ, η διείσδυση στο σύστημα της Apple είναι κάτι που θα κάνουν για «την τιμή των όπλων»! Για ό, τι αξίζει, θα το χρησιμοποιήσουν για να δείξουν τις δεξιότητές τους στη πειρατεία. Οι χάκερ έχουν ανακαλύψει εδώ και πολύ καιρό ότι η χρήση Android στο iPhone δεν είναι στην πραγματικότητα μια απλή φαντασία. Πριν από λίγες μέρες, με βάση την ευπάθεια του εργαλείου jailbreak checkm8, ορισμένοι προγραμματιστές μετέφεραν με επιτυχία και εκτελούσαν το σύστημα MIUI 11 στο iPhone. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη λειτουργία δεν εμφανίζεται στο βίντεο. Ωστόσο, κρίνοντας από τη γραμμή κατάστασης, το τηλέφωνο έχει σήμα!

Το σύστημα Xiaomi MIUI 11 εμφανίστηκε επίσημα στο κοινό στις 24 Σεπτεμβρίου 2019. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, μια σταθερή ενημέρωση OTA προωθήθηκε στην πρώτη παρτίδα 12 μοντέλων Xiaomi και Redmi. Σε σχέση με το MIUI 12, το MIUI 11 έχει καλή φήμη. Τα νέα χαρακτηριστικά της εποχής περιλαμβάνουν ένα νέο δυναμικό σύστημα γραμματοσειρών, δροσερή οθόνη, σύστημα φυσικού ήχου, σουίτα εργασίας Mi Work και σουίτα ταξιδιού Mi Go.

Επιστροφή στο MIUI 11 στο iPhone, δεν είμαστε σίγουροι ότι αυτό το σύστημα θα είναι διαθέσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιθανό ότι πολλές δυνατότητες του συστήματος iPhone και MIUI δεν θα λειτουργούν σωστά. Ωστόσο, αυτό που ενδιέφερε τον χάκερ, είναι ότι το MIUI 11 έτρεξε με επιτυχία σε ένα iPhone. Φυσικά, αυτό το είδος ενσωμάτωσης του συστήματος είναι περισσότερο μία εκθαμβωτική τεχνική, επειδή η συντήρηση είναι εξαιρετικά δύσκολη, παρά πρακτική χρήση. Με απλά λόγια, η κύρια χρήση αυτού είναι ελάχιστης σημασίας.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο