27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Δείτε το πρώτο δείγμα της κάμερας του αναμενόμενου Mi 11 που μας έδωσε ο Διευθυντής Παραγωγής της Redmi!

Σας παρουσιάσαμε μια αναφορά ότι η σειρά Mi 11 ενδέχεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 29 Δεκεμβρίου. Μέχρι στιγμής, εάν μας διαβάζετε, θα έχετε δει πάρα πολλές διαρροές για την αναμενόμενη νέα ναυαρχίδα της Xiaomi, όπως φωτογραφίες, χαρακτηριστικά, πως θα είναι η κάμερα και άλλα πολλά….! Δεν είχαμε δει όμως κάποιο δείγμα της κάμερας του νέου κινητού, τουλάχιστον μέχρι τώρα, πιστεύουμε.

xiaomi mi 11

Πιστεύουμε ότι μόλις βρήκαμε το πρώτο δείγμα κάμερας που τραβήχτηκε από το Mi 11.

Ο διευθυντής προϊόντων Redmi της Xiaomi, Wang Teng Thomas δημοσίευσε χθες μια ανάρτηση στο Weibo, που περιείχε μια εικόνα της χιονισμένης νυχτερινής σκηνής του Xiaomi Technology Park.

Ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου ανακάλυψαν ότι η δημοσίευση του Wang Teng στο Weibo δεν αποκάλυπτε το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δημοσίευση της ανάρτησης.

Τώρα, οι προηγούμενες δημοσιεύσεις του κ. Thomas στο Weibo, δημοσιεύτηκαν χρησιμοποιώντας το Redmi Note 9. Με βάση αυτό, θεωρείται ότι ο διευθυντής προϊόντων Redmi μπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τη νέα ναυαρχίδα Mi 11.

xiaomi mi 11

Επίσης, ο διευθυντής προϊόντων απάντησε με ένα χαμογελαστό πρόσωπο emoji όταν ένας χρήστης έκανε ένα σχόλιο σχετικά με το μοντέλο τηλεφώνου που λείπει. Αυτό θεωρείται ως ένδειξη ότι χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα ένα μελλοντικό μοντέλο Xiaomi και ότι θα έπρεπε να είναι το Mi 11. Το δείγμα της κάμερας νυχτερινής οθόνης είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακό, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι το Mi 11 συνέλαβε το τοπίο.

xiaomi mi 11

Προς το παρόν, το Xiaomi Mi 11 έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής. Χρησιμοποιεί μια καμπύλη οθόνη διάτρησης, ενώ η μπροστινή κάμερα βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία. Αυτό συμβαδίζει με τη θέση τρυπήματος της οθόνης του Mi 10.

Όσον αφορά τη διαμόρφωση του πυρήνα, το Mi 11 αναμένεται να είναι η πρώτη ναυαρχίδα που τροφοδοτείται από τον τελευταίο επεξεργαστή Snapdragon 888 της Qualcomm και θα έχει υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 55W. Επιπλέον, η διαρροή δείχνει ότι το Mi 11 θα διαθέτει μια πίσω κάμερα τοποθετημένη σε μια τετράγωνη μονάδα. Η πίσω κάμερα είναι μια ρύθμιση τριπλής κάμερας και η κύρια κάμερα αναμένεται να υποστηρίξει το OIS (οπτική σταθεροποίηση εικόνας).

xiaomi mi 11

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά Mi 11 αναμένεται να έχει έκδοση Pro με ανάλυση 2K +, οθόνη AMOLED και υψηλό ρυθμό ανανέωσης τουλάχιστον 120Hz. Ο Digital Chat Station είχε προηγουμένως υποδείξει ότι η ποιότητα της οθόνης Mi 11 είναι κορυφαία.

Τα κορυφαία μοντέλα Mi 11 αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Δεκεμβρίου, αλλά αναμένουμε ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο