27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Δείτε το Xiaomi Mijia Paipai, ένας ασύρματος HDMI μεταδότης για streaming περιεχόμενο με ανάλυση έως και 1080p!

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που η Xiaomi αποκάλυψε το Mi TV Stick, ν απάντησή του Amazon Fire TV Stick. Τώρα, η κινεζική εταιρεία κυκλοφόρησε μια συσκευή που μοιάζει με το Google Chromecast. Ωστόσο, το Mijia Paipai είναι λίγο διαφορετικό από το Mi TV Stick ή το Chromecast, καθώς είναι ένας ασύρματος πομπός HDMI.

Το Xiaomi Mijia Paipai περιλαμβάνει δύο μονάδες – η μία συνδέεται στην οθόνη και η άλλη στον υπολογιστή. Σύμφωνα με μια λίστα στο AliExpress, το Paipai χρησιμοποιεί δίκτυα 2,4 GHz και 5 GHz για τη μετάδοση δεδομένων μεταξύ των δύο μονάδων σε απόσταση έως και 10 μέτρων μεταξύ τους. Προφανώς, το Mijia Paiai θα προσφέρει χαμηλότερη καθυστέρηση όσο πιο κοντά έχετε τις δύο μονάδες, αλλά δεν έχουμε ακόμη βρει κριτικές για τη συσκευή στο διαδίκτυο.

Το Mijia Paipai μπορέι να μεταδίδει έως και 1080p στα 60 Hz. Η λίστα προϊόντων του AliExpress αναφέρει ότι η συσκευή είναι συμβατή με τα Windows 7 και macOS 10.10 ή νεότερα. Ως εκ τούτου, δεν είναι σαφές εάν το Mijia Paipai θα λειτουργήσει σε άλλα λειτουργικά συστήματα όπως το Linux και το Android. Αν σας ενδιαφέρει το Mijia Paipai θα το βρείτε στα 47.31€ στο AliExpress πριν από οποιεσδήποτε εκπτώσεις.

 

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο