27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Yahoo Mobile και η ZTE έβγαλαν μαζί το Blade A3Y κινητό τηλέφωνο που θα κοστίζει μόλις….50$!!!

Η επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας της Yahoo ανήκει επί του παρόντος στην αμερικανική εταιρεία Verizon. Ο πάροχος κυκλοφόρησε ένα έξυπνο τηλέφωνο με την επωνυμία Yahoo, το οποίο είναι προϊόν σε συνεργασία με την ZTE και φέρει την ονομασία Blade A3Y.

Το τηλέφωνο που αναφέρεται στο επίσημο κατάστημα της Yahoo ονομάζεται Yahoo Mobile ZTE Blade A3Y, είναι εξοπλισμένο με οθόνη 5,45 ιντσών, ανάλυση 720p pixel και λόγο διαστάσεων 18: 9. Τα πάνω και κάτω άκρα της οθόνης έχουν ένα αρκετά μεγάλο πλαίσιο και δεν υπάρχει σχεδιασμός πλήρους οθόνης.

Το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek και είναι εφοδιασμένο με 2 GB RAM ενώ διαθέτει δυνατότητα αποθήκευσης 32 GB που μπορεί να επεκταθεί στα 2 TB με κάρτα επέκτασης. Υπάρχει ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του τηλεφώνου και διαθέτει επίσης και ξεκλείδωμα προσώπου.

Για λήψη φωτογραφιών, το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα 8 megapixel και δύο φλας LED στο πίσω μέρος. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει επίσης φακός selfie 5 megapixel.

Αυτό το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 2660mAh, αλλά η Yahoo λέει ότι έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται όλη την ημέρα.

Όσον αφορά την τιμή, η τιμή εισόδου είναι US $ 50 (42.8€). Αλήθεια, αν ερχόταν εδώ Ελλάδα, θα το αγοράζατε?

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο