27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Demy Assistant! Η Ελληνίδα ψηφιακή βοηθός που προσφέρει καινοτόμες λειτουργίες και επιτρέπει τον χειρισμό android συσκευών με φωνητικές εντολές

Demy Assistant, μία ελληνική προσπάθεια από τον Δημήτρη Θαρενό που είναι σίγουρο ότι θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Από παλιά έχω πει ότι το iTechNews είναι ανοικτό σε δημιουργίες Ελλήνων και με μεγάλη χαρά να παρουσίασω στο site την δουλειά του καθενός, Είμαστε λίγοι, οπότε καλό είναι να μας μάθουν περισσότεροι. Έτσι και ο Δημήτρης Θαρενός με βρήκε πριν μερικές ημέρες και μου παρουσίασε την Demy Assistant, μία ψηφιακή βοηθός για android συσκευές. ΠΟια είναι όμως η Demy και τι κάνει ακριβώς, θ’ αφήσω τον δημιουργό της να μας πει.

Demy Assistant. Τι είναι και τι κάνει

Αν κουράστηκες να περιμένεις πότε θα μιλήσουν ελληνικά οι ψηφιακοί βοηθοί google assistant, siri και alexa, ή αν δοκίμασες κάποια παρόμοια Ελληνική εφαρμογή χωρίς να έχεις βρει ακόμα αυτό που ψάχνεις, μία καλή ιδέα θα ήταν να μάθεις περισσότερα σχετικά με την Demy Assistant.

Η εφαρμογή διαθέτει τόσες πολλές δυνατότητες, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού χρήστη.
Η Demy Assistant απευθύνεται σε αρχάριους και προχωρημένους χρήστες. Επίσης, η Demy είναι συμβατή με βοηθητικές εφαρμογές προσβασιμότητας, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα με αναπηρία.

Πρόκειται για την μοναδική εφαρμογή στο είδος της που μπορεί να προσφέρει βοηθητικές υπηρεσίες σε όλους ανεξαιρέτως, ακόμη και σε χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις οθόνες αφής.

Ακολουθεί μία συνοπτική παρουσίαση των βασικότερων δυνατοτήτων της Demy Assistant!

  • Τηλεφωνικές κλήσεις και κλήσεις μέσω διαδικτύου στις υποστηριζόμενες εφαρμογές: whatsApp, meet, viber, telegram και signal.
  • Αποστολή sms με δυνατότητα εισαγωγής σημείων στίξης στο κείμενο.
  • Ανάγνωση sms με σωστή προφορά στην ελληνική γλώσσα, με λειτουργίες που προσαρμόζονται ανάλογα με το περιεχόμενο του μηνύματος όπως για παράδειγμα: την δημιουργία επαφής σε περίπτωση που το sms περιέχει τηλεφωνικό αριθμό, το άνοιγμα συνδέσμων, την κοινοποίηση μηνυμάτων και άλλα πολλά.
  • Αποστολή και ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, με παρόμοιες λειτουργίες όπως τα sms.
  • Δημιουργία, επεξεργασία, διαγραφή, πληροφορίες και κοινοποίηση επαφών.
  • Προσθήκη και ακύρωση ξυπνητηριού.
  • Λήψη φωτογραφιών, selfie και στιγμιότυπων οθόνης.
  • Έλεγχος του YouTube με φωνητικές εντολές, με δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής του αποτελέσματος αναζήτησης.

Η Demy Assistant μπορεί να σου απαντήσει σχεδόν σε οτιδήποτε την ρωτάς, από τις πληροφορίες που αντλεί μέσω της βικιπαίδεια.

Επίσης μπορείς να ακούσεις αξιόπιστα δελτία καιρού, να παρακολουθήσεις τηλεοπτικά κανάλια και άλλα πολλά.

Επειδή οι δυνατότητες της εφαρμογής δεν χωράνε σε ένα σύντομο review, αν θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με την Demy Assistant, ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο και πραγματικά θα εκπλαγείς!

https://www.psifiakiprosvasimotita.gr/2020/09/demy-assistant.html?m=1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο