16.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Διέρρευσε εικόνα από το πίσω πλαίσιο του Mi Mix 3. Δείτε πως θα είναι το αναμενόμενο κινητό όταν βγει

Τελευταία η Xiaomi μας βγάζει το ένα μετά το άλλο κινητό. Όλα της τα κινητά τα έχει χωρίσει σε διάφορες κατηγορίες, τα Redmi, Redmi Note, Mi, Mi Note και φυσικά υπάρχει και η σειρά Mi Mix. Τα Mi Mix 1 και 2, είναι από τα πιο ωραία full screen κινητά που έχει βγάλει. Μάλιστα αυτό είναι που τα έχει κάνει να ξεχωρίζουν τόσο πολύ και έχουν πάρει και διεθνή βραβεία. Τώρα μαθαίνουμε ότι το επόμενης γενιάς Mi Mix, θα έχει και καταπληκτική φωτογραφική μηχανή. Πάντως απ’ ότι φαίνεται η εταιρεία προχωράει με γοργούς ρυθμούς στην κατασκευή του, καθώς βρήκαμε στο Weibo φωτογραφία που διέρρευσε από το πίσω μέρος του κινητού.

Παρόλο που η Xiaomi έχει αποκτήσει ένα πολύ καλό όνομα στην αγορά με τα πολύ καλά και ποιοτικά της κινητά, η ίδια προσπαθεί συνέχεια με διάφορες καινοτομίες να είναι μπροστά από τους υπολοίπους.

Η σειρά Mi Mix έχει βγει μία από τις καλύτερες της Xiaomi. Λογικό είναι να υπάρχει τόσο πολύ ενδιαφέρον απ’ όλους για το πως θα είναι τα επόμενα μοντέλα της. Έτσι πριν από λίγο κυκλοφόρησε στο Weibo φωτογραφία που όπως αναφέρετε είναι η πλάτη από την επόμενη έκδοση του κινητού, δηλαδή του Mi Mix 3! Από την φωτογραφία βλέπουμε ότι θα έχει διπλή πίσω κάμερα, ενώ παραμένει και ο σαρωτής δαχτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος.

Βάση τα σχόλια αλλά και αυτά που καταλαβαίνουμε από την φωτογραφία, το πίσω μέρος του Mi Mix 3 είναι από κεραμικό υλικό. Βλέπουμε ότι οι κάμερες έχουν μετακινηθεί πια πάνω αριστερά, δίνοντας έτσι μία εμφάνιση παρόμοια με το iPhone X, με τον σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος να παραμένει στη μέση του κινητού. Επίσης αυτό που βλέπουμε κάθετα γραμμένο είναι το MI MIX DESIGNED BY XIAOMI. Δυστυχώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάτι από την φωτογραφία για το μπροστινό μέρος του κινητού.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται το Xiaomi Mi7 και Mi7 Plus με Snapdragon 845 και τιμή στα 450$!

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mi Mix 3, αναμένεται να είναι φυσικά με Snapdragon 845, ενώ σίγουρα η οθόνη θα είναι πιο εντυπωσιακή σαν κατασκευή από τις προηγούμενες δύο εκδόσεις. Το Xiaomi Mi Mix 3 θα έχει οθόνη 6 ιντσών με αναλογία 18.5:9 και full-screen φυσικά, με ανάλυση 1080 x 2160, ενώ η οθόνη θα είναι AMOLED με αναλογία οθόνης προς σώμα στο 98%.Οι δύο πίσω κάμερες που βλέπουμε από την φωτογραφία, θα είναι 20MP +16MP, με F/1.7. Το εάν θα έχει σάρωση δαχτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη αμφιβάλλω, αφού φαίνεται ότι θα είναι στο πίσω μέρος. Επίσης για το FaceID που μάλλον θα είναι η επόμενη μόδα, μην ξεχνάτε ότι το έχουν σαν λειτουργία πια αρκετά κινητά της Xiaomi μέσω της ROM που έχουν πριν κάμποσο καιρό.

Όσο για την ημερομηνία ανακοίνωσης του Mi Mix 3, η πρώτη έκδοση είχε ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο του 2016, το Mi Mix 2 παρουσιάστηκε σχεδόν ένα χρόνο μετά, τον Οκτώβριο του 2017, οπότε πριν από τον Οκτώβριο του 2018 δεν θα περίμενα την νέα έκδοση.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο