30.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024

DJI Mavic Pro – Το καλύτερο drone με 4K κάμερα, τώρα από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του @TomTop στην καλύτερη τιμή!

Η DJI είναι από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στα drones και το DJI Mavic Pro θεωρείται ένα από τα καλύτερα δημιουργήματά της! Είναι το πρώτο αναδιπλούμενο drone, που μας το παρουσίασε πριν από ένα χρόνο περίπου και έκτοτε πάρα πολλές άλλες εταιρείες την έχουν αντιγράψει με αντίστοιχα αναδιπλούμενα drone, αλλά φυσικά χωρίς να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Γιατί όπως και να το κάνουμε, ότι πληρώνεις παίρνεις. Δυστυχώς η απόκτηση ενός τέτοιου drone από Κίνα, το έκανε δύσκολη υπόθεση, αφού είναι ογκώδης και δύσκολα έρχεται. Όχι τώρα όμως, αφού το πολύ γνωστό μαγαζί TomTop το έχει φέρει στην ευρωπαϊκή του αποθήκη, οπότε μου φαίνεται μόλις βρήκατε τι δώρο θα πάρετε στον εαυτό σας για τα Χριστούγεννα!

Αυτό που είχε πρωτοεντυπωσιάσει όταν είχε πρωτοβγεί, ήταν ότι διπλωμένο το DJI Mavic Pro, δεν ήταν μεγαλύτερο από ένα μπουκαλάκι του νερού. Πραγματικά όταν βλέπεις ένα τόσο ωραίο και μεγάλο drone, να γίνεται τόσο μικρό, έτοιμο για αποθήκευση, εντυπωσιάζεσαι! Βέβαια η αναδίπλωση δεν είναι το μοναδικό εντυπωσιακό που έχει αυτό το drone, αλλά η κάμερα και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά!

Το DJI Mavic Pro είναι ένα πολύ ισχυρό drone που ενσωματώνει 24 υψηλής απόδοσης πυρήνες που υπολογίζουν τα πάντα εν ώρα πτήσης, ενώ μπορεί να είναι μέχρι και 7 χλμ μακρυά σας και εσείς να το έχετε υπό έλεγχο, χάρις το βελτιωμένο σύστημα αναμετάδοσης που έχει. Το DJI Mavic Pro διαθέτει 4K κάμερα που είναι εφοδιασμένη με μηχανικό άξονα με 3 άξονες, για να μπορείτε να τραβάτε τις πιο σταθερές και καθαρές εικόνες εν ώρα πτήσης, όπως και 4 οπτικούς αισθητήρες.

Όλα αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά μπορούν και δουλεύουν μαζί, δίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ένα άλλο πολύ καλό χαρακτηριστικό του DJI Mavic Pro, είναι το Flight Autonomy (αυτονομία πτήσης). Χάρις σε αυτό το χαρακτηριστικό, έχει την δυνατότητα ν’ αποφεύγει μόνο του εμπόδια, ώστε να μην τα χτυπήσει και να πετάξει δίπλα τους. Έτσι εμπόδια 15 εκ μπροστά του, όταν τρέχει με μία μέση ταχύτητα στα 22mph (36kph), μπορεί άνετα να τα αποφύγει. Όσο για το πόση ώρα μπορεί να πετάξει….μέχρι να βαρεθείτε ή για να είμαι πιο ακριβής 27 ολόκληρα λεπτά!

Το νέο ειδικά κατασκευασμένο για το DJI Mavic Pro, ενσωματώνει την νέα τεχνολογία OcuSync. Χάρις σε αυτή έχετε δυνατότητα να διαχειριστείτε το drone σας από απόσταση 7 χλμ, ενώ την ίδια στιγμή έχετε εικόνα Full HD 1080p από video streaming από την κάμερα του DJI Mavic Pro, ώστε να βλέπετε και εσείς ότι βλέπει και αυτό! Η κάμερα του υποστηρίζει μάλιστα λήψεις σε 4Κ στα 30fps και επειδή η κάμερα δεν έχει ψηφιακή σταθεροποίηση, ώστε να αλλοιώνει το τελικό αποτέλεσμα κάπως, η εικόνα που βλέπετε είναι πραγματική 4Κ! Τώρα εάν θέλετε απλώς να πάρετε μερικές φωτογραφίες, η κάμερα διαθέτει αισθητήρα 12ΜΡ, που μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με Adobe DNG RAW, που θα συμφωνήσετε μαζί μου θα φαίνονται εντυπωσιακές!

Το DJI Mavic Pro διαθέτει και άλλα χαρακτηριστικά, όπως το ActiveTrack Mode. Ενεργοποιόντας αυτή την επιλογή, μπορούμε να πάρουμε μαζί μας σε μία βόλτα το drone και να την καταγράψει όλη χωρίς καμία δικιά μας παρέμβαση. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να του δείξουμε ποιον θα παρακολουθεί και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω του. Εάν πάλι κατά την διάρκεια της βόλτας θέλετε να βγάλετε κάποια φωτογραφία, μπορείτε μέσω του Mavic’s Gesture Mode, να του δείξετε τι θέλετε να κάνετε.

Πολλοί θα μου πείτε με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, το DJI Mavic Pro είναι σίγουρα μόνο για επαγγελματίες. Εδώ κάνετε λάθος, αφού όλοι έχουν δικαίωμα στο καλύτερο και ο έλεγχος του drone είναι πανεύκολος. Εάν θέλετε πχ απλώς να πετάξει από το ένα σημείο σε ένα άλλο, με το TapFly mode, το κάνει μόνο του χωρίς άλλη καθοδήγηση. ΜΕ τον τρόπο αυτό μπορείτε εύκολα να προσεγγίσετε πχ ένα μέρος όπου θέλετε να τραβήξετε εύκολα φωτογραφίες ή βίντεο. Εάν χρησιμοποιήσετε και γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, θα νομίζετε ότι πετάτε εσείς ο ίδιος και σαν αίσθηση είναι πραγματικά φοβερό! Επίσης έχετε την δυνατότητα μέσω του DJI GO Editor, να επεξεργαστείτε ότι φωτογραφία και βίντεο τραβήξατε και αμέσως μετά να τα κοινοποιήσετε, ώστε να δούνε και οι άλλοι αυτό που είδατε εσείς.

Βλέπετε και εσείς πόσο ωραίο και εντυπωσιακό είναι το DJI Mavic Pro, τι φοβερά χαρακτηριστικά έχει και πόσο εύκολο είναι στη διαχείριση του με όλες αυτές τις δυνατότητες που έχει. Δείτε επίσης και μερικά σχετικά βίντεο.

Το DJI Mavic Pro μπορείτε να το βρείτε όπως σας είπα στην Ευρωπαϊκή αποθήκη του TomTop που είναι στη Γερμανία συγκεκριμένα. Από εκεί θα φύγει η παραγγελία και θα την έχετε στα χέρια σας σε 1 – 4 ημέρες το πολύ, χωρίς απολύτως κανένα τελωνείο εννοείται, οπότε ότι πληρώνετε στο μαγαζί είναι το τελικό κόστος για εσάς! Μάλιστα το TomTop το δίνει είτε μόνο του σε Flash Deal me EU adaptor στα €893.54 ή μπορείτε να το πάρετε πακέτο μαζί μ’ ένα κάρο αξεσουάρ που τα βλέπετε στη φωτογραφία από κάτω, πάλι σε Flash Deal στα €1091.34! Ένα πραγματικά πάρα πολύ καλό Χριστουγεννιάτικο δώρο για τον εαυτό σας που σας αξίζει και με το παραπάνω, δεν το πιστεύετε και εσείς!?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο