27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Έχετε δει κινητό με ΟΚΤΩ κάμερες στο πίσω μέρος του!? Ετοιμαστείτε…..!

Οι κατασκευαστές smartphone αυξάνουν συνεχώς τη γραμμή και το επίπεδο καινοτομίας με κάθε περνώντας έτος. Μερικά χρόνια πίσω τα smartphone είχαν μόνο μία κάμερα. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, μια ρύθμιση τριπλής και τετραπλής κάμερας είναι κάτι το συνηθισμένο πια, ειδικά σε μοντέλα ναυαρχίδας. Τώρα, μια κινεζική εταιρεία φαίνεται ότι θέλει να κινήσει τον πύχη ακόμα πιο ψηλά, καθώς κατοχύρωσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με ένα smartphone με 8 κάμερες στο πίσω μέρος.

Σύμφωνα με μια έκθεση της LetsGoDigital, μια κινεζική μάρκα που ονομάζεται Lens Technology υπέβαλε πρόσφατα ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο WIPO (Παγκόσμιος Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας) για μια συσκευή με οκτώ κάμερες. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η τεχνολογία Lens είναι μια μάρκα που δεν είναι γνωστή για τα smartphone, αλλά μάλλον προμηθεύει άλλους OEM όπως την Apple, Samsung και Huawei. Η εταιρεία προμήθευσε επίσης την οθόνη για το Apple Watch.

Κοιτάζοντας το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η εν λόγω συσκευή φαίνεται αρκετά φουτουριστική, με μια πλήρη οθόνη αμαξώματος στο μπροστινό μέρος, η οποία στεγάζει επίσης αυτό που φαίνεται να είναι ένα φυσικό κουμπί, ενώ δεν μπορεί να παρατηρηθεί εγκοπή από τις πατενταρισμένες εικόνες. Φτάνοντας στην πιο αξιοσημείωτη όψη του, το πίσω μέρος διαθέτει συνολικά οκτώ αισθητήρες κάμερας, με δύο αισθητήρες σε κάθε γωνία του smartphone. Επιπλέον, κάθε ένα από αυτά τα ζεύγη στεγάζει επίσης ένα φλας LED στο ενδιάμεσο.

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η τεχνολογία Lens κάνει επίσης μονάδες κάμερας και φακούς εκτός από το κάλυμμα μόνο για οθόνες αφής. Έτσι, ενδέχεται να δούμε μια συσκευή με 8 κάμερες στο εγγύς μέλλον. Αν και, πιθανότατα θα ήταν μέσω ενός άλλου ΚΑΕ με τον οποίο συνεργάστηκε η εταιρεία. Δυστυχώς, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να επιβεβαιώσουμε οτιδήποτε προς το παρόν, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο