25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Elon Musk: Συνεχίζεται η κόντρα με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του Elon Musk και της Αμερικάνικης Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC), με τον Musk να κατηγορεί την SEC πως τον στοχοποιεί με “ατέρμονες” και “αδυσώπητες” κλητεύσεις λόγω της κριτικής που ασκεί στην κυβέρνηση.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς φαίνεται να στοχεύει τον κ. Musk και την Τesla με αδυσώπητες και αδιάκοπες έρευνες, σε μεγάλο βαθμό επειδή ο κ. Musk παραμένει ευθύς επικριτής της κυβέρνησης.

Οι υπέρμετρες προσπάθειες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς φαίνεται να υπολογίζουν ότι θα περιορίσουν την άσκηση των δικαιωμάτων της Πρώτης Τροποποίησης του Συντάγματος (σ.σ. περί ελευθερίας του λόγου) αντί για στην επιβολή των γενικά εφαρμοστέων νόμων με αναλογικό τρόπο.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αθέτησε την υπόσχεσή της και εκμεταλλεύεται την συμφωνία και την χρησιμοποιεί, προκειμένου να φιμώνει και να παρενοχλεί τον κ. Musk και την Tesla,

αναφέρει νομική κατάθεση του Musk , στα πλαίσια της νέας έρευνας της Επιτροπής εναντίον του για tweets που είχε κάνει το 2018.

Υπενθυμίζεται πως κατά την συμφωνία του 2018 με την Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο Musk συμφώνησε πως δεν μπορεί να αναρτά tweets ούτε να επικοινωνεί με άλλον τρόπο γραπτώς χωρίς να λαμβάνει έγκριση από δικηγόρο της εταιρείας.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο