27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Εμφανίστηκαν και οι πρώτες θήκες για το αναμενόμενο Xiaomi Mi6! Δείτε πως θα είναι τελικά!

Σήμερα φαίνεται έχει την τιμητική της η Xiaomi. Από το πρωί όλο μαζί της ασχολούμαστε και κυρίως με το πολυαναμενόμενο Xiaomi Mi6. Ε, μαντέψτε, σας έχω και άλλα νέα. Μόλις βρήκα τις θήκες του Xiaomi Mi6, με εικόνες του κινητού. Οπότε με τις εικόνες αυτές μπορούμε να δούμε πως θα είναι περίπου σαν εξωτερική εμφάνιση.

Τα σίγουρα που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι στις 11 Απριλίου θα δούμε επιτέλους και επίσημα το κινητό. Τουλάχιστον αυτό έχει επιβεβαιώσει ο Lei Jun. Τώρα από τις φήμες ξέρουμε ότι θα έχει τον τετραπύρηνο Snapdragon 835, διπλή πίσω κάμερα και κεραμικό σώμα.

Τώρα βάση τις φωτογραφίες που βρήκα από το μαγαζί, που λέει ότι πουλάει θήκες για το Xiaomi Mi6, φαίνεται ότι πραγματικά το κινητό θα έχει διπλή κύρια κάμερα. Επίσης φαίνεται ότι η υποδοχή για τα ακουστικά έχει αφαιρεθεί για να γίνει αδιάβροχο, όπως έχουμε ήδη αναφέρει παλιότερα.

Ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων, από τις φωτογραφίες φαίνεται να ενσωματώνεται στο φυσικό Κεντρικό κουμπί. Εδώ βέβαια οι φήμες διαφέρουν λιγάκι μεταξύ τους, οπότε θα δούμε. Εξάλλου, ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων, δεν επηρεάζει άμεσα μία θήκη, οπότε εδώ μπορεί να έβαλαν ότι ήθελαν.

Βλέποντας λοιπόν και αυτές τις θήκες και ενώ η επίσημη παρουσίαση είναι μόλις 8 ημέρες μακρυά μας, θεωρώ λίγο δύσκολο να διαφέρει σαν παρουσιαστικό τελικά το Xiaomi Mi6. Οπότε τώρα τι μας μένει…η τιμή φυσικά!

Ρίχνοντας μια ματιά στο Kimovil, βλέπουμε ότι μόνο το Gearbest έχει την έκδοση 6GB RAM / 128GB ROM σε stock notice ουσιαστικά ή μία τιμή που φαίνεται κάπου, στα 478$. Άλλες εκδόσεις ή άλλα μαγαζιά δεν φαίνονται. Τώρα, έχοντας σαν μπούσουλα το Kimovil, και παίρνοντας σαν βάση το Xiaomi Mi5S Plus 6/128, η φθηνότερη τιμή βλέπω ότι είναι στο Banggood, στα 440$. (μάλιστα για όποιον ενδιαφέρεται είναι σε Flagh Sales μέχρι και τις 5 Απριλίου λόγω του promotion που τρέχει με προϊόντα Xiaomi). Άρα κάτω από 500+$ δεν θα έλεγα ότι θα έβγαινε το κινητό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο