27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Εμφανίστηκε το νέο μοντέλο Xiaomi Mi 10 με τον Snapdragon 870 στο TENAA!

Μερικά επερχόμενα smartphone έχουν ήδη εμφανιστεί στη βάση δεδομένων του ρυθμιστικού φορέα TENAA της Κίνας, όπως το Xiaomi Redmi K40, το Redmi K40 Pro, το Black Shark 4 series (PSR-A0) smartphone και μια νέα έκδοση του Xiaomi Mi 10. Το τελευταίο που διαθέτει ο αριθμός μοντέλου M2102J2SC εγκρίθηκε από την αρχή 3C της Κίνας την περασμένη εβδομάδα. Από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο TENAA σήμερα, είναι πιθανό η εταιρεία να το ξεκινήσει κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα.

Εμφανίστηκε το νέο μοντέλο Xiaomi Mi 10 με τον Snapdragon 870 στο TENAA!

Το smartphone Xiaomi M2012J2SC διαθέτει καμπύλη οθόνη. Η εικόνα αποκαλύπτει ότι έχει μια τρύπα διάτρησης τοποθετημένη στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Κατά πάσα πιθανότητα, η νέα έκδοση του Mi 10 διαθέτει οθόνη AMOLED με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Στο πίσω κέλυφος του σχεδιασμού, έχει καμπύλη και κάθετα ευθυγραμμισμένη μονάδα κάμερας. Το κινητό φαίνεται να είναι εξοπλισμένο με σύστημα τετραπλής κάμερας. Στη δεξιά πλευρά της συσκευής διατίθενται μια ένταση ήχου και ένα κουμπί λειτουργίας.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, η λίστα TENAA του Xiaomi M2012J2SC δεν έχει λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Η εμφάνιση 3C του smartphone αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να φτάσει με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 33W και συνδεσιμότητα 5G. Η νέα έκδοση του Mi 10 θα μπορούσε να τροφοδοτηθεί από τον νέο Snapdragon 870.

Η Xiaomi σιωπά αυτή τη στιγμή για την ύπαρξη της νέας έκδοσης του Xiaomi Mi 10. Είναι πιθανό ότι η εταιρεία ενδέχεται να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, μετά το κινεζικό νέο έτος (12 Φεβρουαρίου). Με τις πιστοποιήσεις TENAA και 3C, το κινητό είναι πιθανό να γίνει επίσημο κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα ή στις αρχές του επόμενου μήνα. Αναμένεται να φτάσει με μια τιμή περίπου 543 $.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο