25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές κάλτσες θέρμανσης και ξεχάστε τα κρύα πόδια, με μόλις 25,47€ από το Banggood

Ο καιρός άρχισε να δροσίζει όλο και περισσότερο, ενώ σε λίγο καιρό αναμένονται και τα πρώτα κρύα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα και ειδικότερα για τις γυναίκες, είναι τα κρύα πόδια. Λόγο του κακού κυκλοφοριακού που έχουν συνήθως οι γυναίκες, τα κρύα πόδια είναι ένα σύνηθες φαινόμενο για τις γυναίκες που πρέπει να το ανεχθούν οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες, αφού μέσα στη νύχτα, ξαπλωμένοι, θα ψάξουν για ζέστη. Ένα τέτοιο πρόβλημα σίγουρα θα μπορούσε να το λύσει οι επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές κάλτσες θέρμανσης που σας βρήκα στο Banggood, που με το κουπόνι η τιμή τους πέφτει στα 25.47€!

Οι κάλτσες κυκλοφορούν σε δύο χρώματα, μαύρο και γκρι. Κατασκευασμένες από βαμβάκι, φέρουν ειδικό βύσμα για να τις φορτίζετε κάθε φορά και να μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε και να μην κρυώνετε. Έχουν 5V τάση, ενώ η μπαταρία που έχουν είναι 3.7V 2200mAh και τοποθετείτε στο πλάι του ποδιού. Η θερμοκρασία ρυθμίζετε σε 3 επίπεδα, ενώ το πόδι ζεστένεται, και αναπνέει άνετα μέσα στο βαμβάκι. Κατάλληλες και για γυναίκες αλλά και για άνδρες.

Οι κάλτσες είναι ιδανικές για περιπτώσεις όπως κυνήγι που πρέπει να περπατάτε για πολλές ώρες στο κρύο, πεζοπορία, ορειβασία αλλά και για άτομα που έχουν προβληματικό κυκλοφοριακό. Μπορείτε να ορίσετε την θερμοκρασία σε 3 επίπεδα όπως σας είπα: υψηλό (55℃), μεσαίο (45℃) και χαμηλό (35℃).

Αποκτήστε τις θερμαινόμενες ηλεκτρικές κάλτσες στην τιμή των 25,47€ μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου με χρήση του κωδικού BG55ca37.

[su_button url=”https://www.banggood.com/custlink/GGvCPIuVYu” target=”blank”]Αποκτήστε τις θερμαινόμενες ηλεκτρικές κάλτσες στην τιμή των 25,47€ μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου με χρήση του κωδικού BG55ca37. [/su_button]

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο