25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Επειδή μου τα ζητάτε συνέχεια, με μόλις 32.89€ παίρνετε ένα φορητό μίνι επαναφορτιζόμενο πριόνι κλαδέματος 21V από την Γερμανική αποθήξκη του Cafago!

Εάν έχετε προσέξει τον τελευταίο καιρό σας έχω δείξει κάμποσα φορητά επαναφορτιζόμενα πριόνια χειρός και αυτό γιατί μου τα ζητάτε συνέχεια και τα θέλετε. Επειδή οι προσφορές που σας έχω δείξει έχουν τελειώσει, δείτε την τελευταία προσφορά από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, ένα mini επαναφορτιζόμενο πριόνι χειρός για να κάνετε την δουλειά σας άνετα όπως πάντα και σε τιμή μόλις 32.89€ ΤΕΛΙΚΗ και ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!

Το φορητό μίνι επαναφορτιζόμενο πριόνι είναι κατασκευασμένο από ABS + μέταλλο. Στο κλασσικό πράσινο χρώμα που βλέπουμε τα περισσότερα εργαλεία, τροφοδοτείτε από 2 x μπαταρίες λιθίου, 21V, 1,2A που περιλαμβάνοντα μέσα στη συσκευασμία. Το πριόνι έχει διαστάσεις 370 x 110 x 100 mm, ενώ το μέγεθος της πλάκας του οδηγού είναι 185 x 34 x 3 mm. Το πριόνι ζυγίζει μόλις 1092g.

Σε σύγκριση με άλλο τύπο αλυσοπρίονου, αυτό το αλυσοπρίονο έχει το σωστό μέγεθος και είναι επίσης ελαφρύ, ώστε να μπορείτε να το κρατάτε και να το χρησιμοποιείτε εύκολα, απ’ όλους. Ο εργονομικός σχεδιασμός της λαβής, δίνει την δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε με το ένα χέρι μόνο, ακόμα και σε μακροχρόνιο κράτημα χωρίς να κουραστείτε. Χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας, ελαφρύ και φορητό, εύκολο στη μεταφορά. Η αλυσίδα του πριονιού σβήνει βαθιά από την υψηλή θερμοκρασία, με πριονίδια ακονίσματος, ώστε να είναι πιο ανθεκτική στη φθορά και να δίνει πάντα μία ομαλή κοπή. Το πριόνι έχει υψηλή απόδοση εργασίας, υψηλή ακρίβεια τοποθέτησης, χαμηλό θόρυβο, που μπορούν να σας προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήσης. Διαθέτει γρήγορη ταχύτητα κοπής, η οποία είναι πρακτική και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή σταθερότητα και υψηλή απόδοση.

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-e15181eu.html?Warehouse=DE&aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0719″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε σήμερα με 32.89€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, το φορητό πριόνι χειρός για κλάδεμα και κόψιμο ξύλων 21V για να κάνεις την δουλειά σου άνετα![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο