14.5 C
Athens
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024

Έρχεται επίσημη έκθεση από το Πεντάγωνο των ΗΠΑ που παραδέχεται ότι….ΝΑΙ, υπάρχουν τα UFO!!!

Την ύπαρξη ανεξήγητων «εναέριων φαινομένων» αναμένεται να παραδεχθεί επίσημα η αμερικανική κυβέρνηση, ύστερα από δεκαετίες διαψεύσεων των αναφορών πολιτών για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO).

Τον ερχόμενο μήνα, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες πληροφοριών και το Πεντάγωνο πρόκειται να παραδώσουν έκθεση στο Κογκρέσο, η οποία θα περιέχει επιβεβαιωμένες παρατηρήσεις τέτοιων ιπτάμενων αντικειμένων. Οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες θα δημοσιοποιήσουν επίσης το πόρισμα έρευνάς τους γύρω από τη διαχείριση των παρατηρήσεων αυτών από το Πεντάγωνο. Παρότι τα τελευταία χρόνια υπήρξαν δεκάδες αναφορές για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε πρόσφατα ελάχιστες μόνο από αυτές.

Τον περασμένο μήνα επιβεβαίωσε τη γνησιότητα φωτογραφιών και βίντεο που αποτύπωσαν Αμερικανοί ναύτες το 2019, όπου φαίνονται καθαρά φωτεινά τρίγωνα να κινούνται συντονισμένα ανάμεσα σε σύννεφα. Αλλες φωτογραφίες από πλήρωμα αμερικανικού πολεμικού πλοίου εμφανίζουν τρία ιπτάμενα αντικείμενα διαφορετικών μεγεθών, να πετούν σε μικρό ύψος πάνω από τη θάλασσα. Τον Απρίλιο του 2020, το Πεντάγωνο είχε δημοσιοποιήσει τρία σύντομα βίντεο από υπέρυθρες κάμερες, τα οποία δείχνουν ιπτάμενα αντικείμενα να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα. Σε δύο από τα βίντεο, ακούγονται οι φωνές στρατιωτών, που εκφράζουν την απορία και τον θαυμασμό τους για το παράξενο φαινόμενο. Μία από τις φωνές εικάζει ότι το αντικείμενο στο βίντεο ίσως να είναι μη επανδρωμένο αεροσκάφος drone.

Το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ είχε επιβεβαιώσει τη γνησιότητα των εικόνων του Σεπτεμβρίου 2019, χωρίς ωστόσο να τις δημοσιοποιήσει για ενάμιση χρόνο, «προκειμένου να διαλυθούν οι όποιες αμφιβολίες του κοινού γύρω από τη γνησιότητα του υλικού», δήλωσε χθες η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Σου Γκάου. «Ύστερα από προσεκτική μελέτη των εικόνων βίντεο, η υπηρεσία αποδέχθηκε το αίτημα για δημοσιοποίησή τους, καθώς δεν αποκαλύπτονται σε αυτά διαβαθμισμένες πληροφορίες ή απόρρητα οπλικά συστήματα», είπε η κ. Γκάου.

Το 2017, πιλότος πολεμικού αεροσκάφους είχε διηγηθεί στο δίκτυο CNN τη συνάντησή του με τέτοιο άγνωστης προέλευσης ιπτάμενο αντικείμενο το 2004. «Καθώς το πλησίασα, επιτάχυνε προς τον Νότο και εξαφανίστηκε σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα. Οι κινήσεις του ήταν πολύ ακριβείς και απότομες, θυμίζοντας μπαλάκι του πινγκ πονγκ. Έμοιαζε να αναπηδά στα σύννεφα», είπε ο απόστρατος πλέον πιλότος του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, Ντέιβιντ Φρέιβορ.

Ο Λουίς Ελιζόντο, πρώην επικεφαλής του απόρρητου προγράμματος του Πενταγώνου για την έρευνα γύρω από τα UFO, είχε πει σε συνέντευξή του το 2017 ότι υπάρχουν πολλές ενδείξεις πως δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. «Τα αεροσκάφη αυτά –ας τα πούμε αεροσκάφη– εμφανίζουν πτητικά χαρακτηριστικά, που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από κανένα υπάρχον ιπτάμενο μέσο», λέει ο Ελιζόντο, ο οποίος παραιτήθηκε τη χρονιά εκείνη διαμαρτυρόμενος για το πέπλο άκρας μυστικότητας που καλύπτει την έρευνα.

Το τελευταίο διάστημα πάντως βλέπω όλο και περισσότερα δημοσιεύματα ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν, χωρίς να γίνεται χαμός στην κοινή γνώμη. Τόσο πολύ έχουμε συνηθίσει την ιδέα από τις ταινίες!?

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Καλησπέρα , Νομίζω απλά ότι τώρα πλέον επίσημα αναγνωρίζεται ότι υπάρχουν και UFO . Αναφορές από απλούς ανθρώπους ότι υπάρχουν Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα υπάρχουν πάρα πολλά χρόνια τώρα . Επίσης τώρα πλέον πιστεύω ότι ο κόσμος σιγά σιγά έχει χωνέψει την ιδέα ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν οπότε είναι λογικό κάπου εκεί έξω να υπάρχουν και εξωγήινοι και άρα να υπάρχουν για μας Αγνώστου Ταυτότηας Ιπτάμενα Αντικείμενα . Το μόνο που μένει μετά από τη επίσημη παραδοχή ότι υπάρχουν πλέον Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα είναι με την πρόοδο της τεχνολογίας να μπορέσουμε με κάποιο τρόπο να αλληλεπιδράσουμε με αυτά .

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο