25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Έρχεται το Realme Band 2, με μεγαλύτερη οθόνη από το πρώτο και πιο κλασσική εμφάνιση!

Απ’ ότι φαίνεται η Realme μα ετοιμάζει την 2η έκδοση του wearable που μας έχει παρουσιάσει, με αποτέλεσμα να έχουν κυκλοφορήσει κάποια renders του αναμενώμενου Realme Band 2. Οι εικόνες του Realme Band 2 αποκαλύπτουν ένα wearable που είχε μία πλήρης ανακατασκευή σε σύγκριση με το μοντέλο πρώτης γενιάς. Οι αποδόσεις, τα renders δηλαδή, τις οποίες μοιράζονται οι @OnLeaks και Digit, συνοδεύονται από ένα βίντεο 360° που δείχνει το Realme Band 2 fitness tracker σε όλη του τη δόξα.

Είναι μια αισθητικά ευχάριστη συσκευή και εάν το Realme ταιριάζει με τις αναμενόμενες λειτουργίες και έχει κάποια επιθετική τιμή, θα μπορούσε μάλλον ν’ αρπάξει κάποιο μερίδιο αγοράς από την πανίσχυρη σειρά Mi Band της Xiaomi. Το Realme Band 2 έχει προφανώς οθόνη 1,4 ιντσών, η οποία είναι μια μεγάλη αναβάθμιση από την οθόνη 0,96 ιντσών του προκατόχου. Στην πραγματικότητα, όπου το Realme Band έμοιαζε με ένα φτηνό και χαρούμενο έξυπνο βραχιόλι, το Realme Band 2 μοιάζει με ένα πιο premium smartwatch.

Οι διαστάσεις του Realme Band 2 μοιράστηκαν επίσης: 45,9 x 24,6 x 12,1 mm. Έχει υποτεθεί ότι η φόρτιση του θα γίνεται μέσω πινέζων στο πίσω μέρος και όχι με το σύστημα που χρησιμοποιείται από την πρώτη γενιά Realme Band, η οποία περιελάμβανε την αποσύνδεση ενός ιμάντα για φόρτιση USB. Οπτικοί αισθητήρες μπορούν επίσης να δούμε, με 24/7 παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού πιθανότατα επί της συσκευής και ελπίζουμε ότι περιλαμβάνονται επίσης παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης και μέτρηση του επιπέδου SpO2, αξιόπιστα.

Το Bluetooth 5.1 υποστηρίζεται, το οποίο αποτελεί ένα ακόμη βήμα από την αρχική ζώνη Realme που προσέφερε συνδεσιμότητα Bluetooth 4.2 Φαίνεται ότι η Realme έχει βγάλει μια σελίδα από το βιβλίο σχεδίασης του Apple Watch αντί να αντιγράψει το Xiaomi Mi Band, με το Realme Band 2 να μοιάζει με μια υβριδική συσκευή που συνδυάζει την κομψή κατασκευή ενός έξυπνου βραχιολιού με την κλασική γοητεία ενός έξυπνου ρολογιού.

 

[signoff]

 

Δια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο