27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Fast And Furious – Σε δύο ταινίες (10 και 11) θα δούμε το τέλος!

Κυκλοφόρησε η ταινία Fast And Furious 9, για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας, ενώ το franchise θα έχει και δυο τελευταίες για το franchise καθώς τα Fast And Furious 10 και 11. H πρώτη εκ των δυο μάλιστα έχει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου 2023. Σε συνέντευξη του στο Collider, ο σκηνοθέτης Justin Lin δήλωσε πως θα είναι δυο ταινίες μεν, ωστόσο ένα κεφάλαιο που θα χωριστεί σε δυο μέρη. Για την ώρα αυτό ισχύει και μένει να μάθουμε περισσότερα.

H υπόθεση για το πρόσφατο Fast and Furious 9 είναι η εξής: Ο Ντομ Τορέτο ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με τη Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτή τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, αυτή τη φορά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός που έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Αυτός ο άνδρας τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Έχουμε τις επιστροφές των Jordana Brewster, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Ludacris, Charlize Theron, Helen Mirren, ενώ νέα πρόσωπα είναι οι John Cena, Lex Elle, Kris Mardula, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett, Michael Rooker και ο γιος του Vin Diesel, Vincent Sinclair.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο