18.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Γιατί βλέπω απρεπής διαφημίσεις στο iTechNews.gr!?

Κατ’ αρχάς πρέπει να σας πω ότι δεν πρέπει, αλλά δυστυχώς και εγώ και μερικοί χρήστες που μας διαβάζουν μου το έχουν επιβεβαιώσει.

Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι εννοείται ότι δεν επιτρέπονται εικόνες γυμνές ή με βίαιο ή παράνομο περιεχόμενο εικόνες. Δεν επιτρέπω θέματα που να σχετίζονται με καπνό-τσιγάρο. Ως φανατικός αντικαπνιστής, δεν τα θέλω, αν και με έχουν πλησιάσει κατά καιρούς διάφορες εταιρείες να τους διαφημίσω. Δεν επιτρέπονται γυμνά, τσόντες ή ανάλογα θέματα. Δεν επιτρέπεται κάτι που θα είναι παράνομο κατά την ώρα της δημοσίευσης τουλάχιστον. 

Στο site όπως έχετε διαπιστώσει όλοι τρέχουν διαφημίσεις από την Google, μαζί με διαφημίσεις από διάφορα μαγαζιά που συνεργάζομαι. Τις στατικές διαφημίσεις από τα μαγαζιά φυσικά τις ελέγχω. Αλλά τις διαφημίσεις από την Google δεν ξέρω πως. Και εκεί δημιουργείτε το πρόβλημα. Έτσι το τελευταίο διάστημα, σε τυχαίους χρόνους, μπορεί να πέσετε πάνω σε κάποια απρεπή διαφήμιση της Google όπως αυτή παρακάτω που είδα εγώ σερφάροντας από το κινητό μου. Υπόψιν το mosaic που βλέπετε στη φωτογραφία το έχω προσθέσει εγώ για ευνόητους λόγους….

Αφού είδα την διαφήμιση, ανακάλυψα τις επόμενες ημέρες ότι και άλλοι χρήστες είχαν παρόμοια εμπειρία όταν επισκέφτηκαν το site. Ψάχνοντας να δω τι φταίει, είδα ότι και άλλοι κάτοχοι σελίδων που έχουν διαφημίσεις από την Google αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα. Μάλιστα όταν ένας από αυτούς άνοιξε σχετικά θέμα στο αντίστοιχο τμήμα, η απάντηση που πήρε είναι ότι φταίει αυτός και να πάει να ψαχτεί για ιο.

Φυσικά όλα αυτά εγώ τα έχω ήδη κάνει και το site προστατεύετε ποικιλοτρόπως από plugin και προστασία από τον σέρβερ, οπότε τέτοιο θέμα τουλάχιστον εδώ δεν τίθεται. Θα προσπαθήσω να δω τι μπορώ μόνος μου να κάνω, γιατί από την κουβέντα που διάβασα η google δεν θέλει να κάνει κάτι, μιας και ουσιαστικά αυτό θα φαινόταν ν’ αναγνωρίζει το λάθος της.

Εγώ να ζητήσω συγνώμη για την όλη αναστάτωση που δημιουργεί ένας εξωτερικός παράγοντας και το μόνο που μπορώ να ζητήσω είναι εάν δείτε τέτοια διαφήμιση να της κάνετε αναφορά μέσα από την διαφήμιση. Πως θα το κάνετε αυτό? Είναι πολύ απλό…

Πατάτε στην επίμαχη διαφήμιση το τριγωνάκι που έχει πάνω δεξιά

Πατώντας εκεί θ’ ανοίξει μία νέα σελίδα, όπου το τι πρέπει να κάνετε νομίζω το βλέπετε, αλλά σας το δείχνω και εγώ….

Ελπίζω έτσι να καταλάβει η Google ότι έχει πρόβλημα και να το διορθώσει.

 

Ευχαριστώ για την συνεργασία και να ζητήσω άλλη μία φορά Συγνώμη για το πρόβλημα που δημιουργούν οι διαφημίσεις της Google.

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο