27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Γιορτάστε μαζί μας τον 1 χρόνο ύπαρξης του iTechNews.gr και κερδίστε ένα από τα 5 δώρα μας! Βγήκαν οι νικητές!

Ο καιρός περνάει γρήγορα φαίνεται όταν περνάς καλά. Έτσι και φτάσαμε στον 1 χρόνο ύπαρξης του iTechNews.gr. Μπορεί να μην ήμουν εδώ από την αρχή, είμαι όμως τώρα εδώ να συνεχίσω και βοηθήσω να γίνει το site ακόμα καλύτερο. Φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την βοήθεια όλων σας, οπότε σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ γι’ αυτό! Λόγω λοιπόν ότι το site κλείνει 1 χρόνο ύπαρξης, είπαμε να το γιορτάσουμε λιγάκι να να μοιράσουμε και 5 δώρα που έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε από τις διάφορες παρουσιάσεις που έχουμε κάνει εδώ στο site. Αλλά υπόψιν, με το που θα μπει το νέο έτος, σας έχω ήδη έτοιμο και νέο giveaway, οπότε μην χαλαρώνεται!

Όπως λοιπόν είπαμε το iTechNews.gr σε μερικές ημέρες έχει γενέθλια! Κλείνει ουσιαστικά τον ένα χρόνο παρουσίας στο διαδίκτυο. Στο χρόνο αυτό έγιναν πολλά, απέκτησε πάρα πολλούς διαδικτυακούς φίλους, αλλά και μερικούς εχθρούς δυστυχώς. Εμείς όμως εδώ θέλουμε να βλέπουμε μόνο τα θετικά σε αυτή την πορεία και τα θετικά είναι η ανταπόκριση όλου αυτού του κόσμου που καθημερινά μας επισκέπτεται από παντού! Για τον λόγο αυτό, έχουμε 5 δώρα για πέντε τυχερούς μας φίλους στο εορταστικό μας Giveaway! Ας δούμε όμως τι δώρα σας έχω…

  • HomTom S8

Χθες σας παρουσίασα αυτό το εντυπωσιακό full screen κινητό και σας είχα ανακοινώσει ότι θα είναι το πρώτο μας δώρο. Ε λοιπόν φυσικά αυτό που σας είπα ισχύει! Ο πρώτος νικητής θα πάρει το φοβερό αυτό κινητό αξίας 190$, που αποκτήσαμε από το Coolicool.

  • Azdome A305

Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει μία dash camera, μία κάμερα αυτοκινήτου δηλαδή, την Azdome A305. Την κάμερα αυτή σας την έχουμε παρουσιάσει εδώ στο iTechNews.gr εδώ. Μπείτε και δείτε τι θα κερδίσετε!

  • NTONPOWER S2 Smart Wifi Socket

Ο τρίτος τυχερός μας θα κερδίσει μία έξυπνη πρίζα, την NTONPOWER S2 Smart Wifi Socket. Την πρίζα αυτή μπορείτε να την αποκτήσετε από το Amazon. Η εταιρεία Ntonpower έχει μία μεγάλη γκάμα από έξυπνες συσκευές για το σπίτι, με την εφαρμογή της να δουλεύει 100% στα αγγλικά, οπότε ότι σκηνές φτιάξετε, θα καταλαβαίνετε τι γράφετε και όχι όπως της Xiaomi που τα μισά είναι στα κινέζικα. Κρίμα που δεν έχει διαφημιστεί τόσο η εταιρεία, θα έκανε την ζωή πολλών πολύ πιο εύκολη. Παρουσίασει έχω μόνο στο ξένο site που αρθρογραφώ και θα την βρείτε εδώ.

  • Gatekeeper 2.0

Το Gatekeeper 2.0 είναι ένα gadget που κρατάει τον υπολογιστή μας ασφαλή, απαγορεύοντας την οποιαδήποτε πρόσβαση σε τρίτα άτομα. Το τελευταίο που έχει μείνει από την παρουσίαση που έγινε, θα το κερδίσει ο τέταρτος τυχερός νικητής. Παρουσίαση του Gatekeeper 2.0 μπορείτε να δείτε εδώ.

  • Θήκη πληκτρολόγιο για το κινητό

Την θήκη αυτή δεν σας την έχω παρουσιάσει να πω την αλήθεια. Είναι μία θήκη που είχα πάρει για να την συνδέω με το κινητό, ώστε να γίνεται tablet. Χρήσιμη εάν γράφεται αρκετά στο κινητό και ειδικότερα εάν έχει μεγάλη οθόνη όπως το δικό μου Mi5S Plus που έχει 5.7. Συνδέεται με καλώδιο στην θύρα των ακουστικών. Την θήκη πληκτρολόγιο θα την κερδίσει ο πέμπτος τυχερός.

Δείτε εδώ μαζεμένα όλα τα δώρα του διαγωνισμού

Ας δούμε όμως πως μπορείτε να κερδίσετε ένα από 5 δώρα που μόλις τώρα σας είπα. Η διαδικασία είναι απλή. Εφόσον είστε μέλος του iTechNews.gr συμπληρώνετε ότι σας ζητάει η εφαρμογή του Gleam για να κερδίσετε πόντους. Κάθε πόντος και μία ακόμα πιθανότητα να κερδίσετε κάποιο από τα πέντε δώρα. Κάποιες συμμετοχές δίνουν καθημερινά πόντους, ενώ άλλες μόνο ένα πόντο. Το Giveaway ξεκινάει 12:00AM 18th November 2017 — 11:59PM 17th December 2017, βάση των στοιχείων του Gleam. Μετά από εκείνη την ώρα η εφαρμογή κλείνει και δεν αφήνει άλλες συμμετοχές. Αμέσως μετά θα βγούνε οι νικητές και αφού επικοινωνήσουν μαζί μου στο email του site με τα στοιχεία τους, θα τους σταλθεί ταχυδρομικώς το δώρο, έτσι ώστε να το έχετε πριν τα Χριστούγεννα και να γιορτάσετε τις γιορτές μαζί του. Η μόνη παράκληση που έχω, είναι να μου στείλετε μία φωτογραφία με το δώρο, όπου θ’ αναρτηθεί εδώ και στη σελίδα μας στο Facebook, για να φανεί ότι έχουν σταλθεί πραγματικά τα δώρα.

 

Update: Ο διαγωνισμός μας μόλις έκλεισε. Θέλω ν’ ευχαριστήσω όλους όσους πήραν μέρος. Υπήρξαν 6277 συμμετοχές. Αύριο θα γίνει η επιλογή των νικητών που θ’ ανακοινωθούν εδώ και στη σελίδα μας στο FB!

 

Νικητές: Μετά από κλήρωση που έγινε μέσα από το πρόγραμμα της Gleam, βγήκανε 5 νικητές. Ο πρώτος είναι ο Μάνος Μ που κέρδισε το μεγάλο μας δώρο, το HomTom S8, δεύτερος νικητής είναι ο ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΕ που κέρδισε την κάμερα Azdome A305, τρίτος νικητής είναι ο Andronikos που κέρδισε την έξυπνη πρίζα NTONPOWER S2 Smart Wifi Socket, τέταρτος νικητής είναι ο Kostas K που κέρδισε το Gatekeeper 2.0 και πέμπτος νικητής είναι ο Giannhs P που κέρδισε την θήκη πληκτρολόγιο. Θα παρακαλέσω όλοι οι νικητές να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσα στις επόμενες 7 ημέρες το πολύ, για να τους στείλω τα δώρα τους, αλλιώς τα χάνουν. Δείτε και το βίντεο της κλήρωσης.

 

1 χρόνο iTechNews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα που πρέπει να μπω για να λάβω μέρος στον διαγωνισμό!
    Θα ήθελα μια βοήθεια ή ένα link για να καταλάβω τι να κάνω,
    Ευχαριστώ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο