30.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

God of War: Γιατί θα υπάρξουν μόνο δύο παιχνίδια στο Σκανδιναβικό Saga

Ο Cory Barlog της Sony Santa Monica Studio, διευθυντής του God of War του 2018, εξήγησε το λόγο για τον οποίο θα υπάρχουν μόνο δύο παιχνίδια στη σκανδιναβική μυθολογία της σειράς, δηλώνοντας ότι ήθελε να αποφύγει την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της ιστορίας σε μια δεκαετία μετά την έναρξη της.

Σε μια συνέντευξη με τον Kaptain Kuba στο YouTube, ο Barlog μίλησε για το λόγο που αποφάσισε ότι η ιστορία του Kratos και του Atreus θα ειπωθεί σε μόλις δύο παιχνίδια, αντί για μια τριλογία ή οτιδήποτε άλλο περισσότερο. «Νομίζω ότι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους είναι ότι το πρώτο παιχνίδι πήρε πέντε χρόνια. Στο δεύτερο παιχνίδι, δεν ξέρω πόσος χρόνος θα χρειαστεί, αλλά υποθέτω ότι θα πάρει παρόμοιο χρόνο», δήλωσε ο Barlog.

«Στη συνέχεια, αν σκεφτείτε ότι ένα τρίτο παιχνίδι μπορεί να γίνει στο ίδιο χρονικό πλαίσιο, μιλάμε για μια περίοδο σχεδόν δεκαπέντε ετών μιας ενιαίας ιστορίας και αισθάνομαι ότι αυτό είναι πολύ τεντωμένο. Νιώθω σαν να ζητάμε πάρα πολλά για να πούμε ότι η ολοκλήρωση αυτής της ιστορίας αργεί τόσο πολύ. Δεδομένου πού ήταν η ομάδα και πού ήταν ο Eric με αυτό που ήθελε να κάνει, οπότε είπα ‘Κοιτάξτε νομίζω ότι μπορούμε πραγματικά να το κάνουμε αυτό στο δεύτερο όροφο επειδή το μεγαλύτερο μέρος από αυτό που προσπαθούσαμε να κάνουμε από την αρχή ήταν να πούμε κάτι για τον Kratos και τον Atreus ότι ο πυρήνας της μηχανής της ιστορίας είναι πραγματικά η σχέση μεταξύ αυτών των δύο χαρακτήρων’.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Με μια ιστορία να απλώνεται σε όλα τα δύο παιχνίδια, ο Barlog συγκρίνει την ιδέα των φαν να μπορούν να παίξουν μέσα από τη σειρά με τη δική του εμπειρία αγοράς του κουτιού Lord of the Rings για πρώτη φορά. «Ήμουν σε θέση να πω, ‘Ουάου, μπορώ να καθίσω και να έχω 13,5 ώρες αυτής της εμπειρίας, παίζοντας το ένα μετά το άλλο» και σκέφτηκα ότι ήταν φανταστικό και καταπληκτικό. Έτσι για να είμαι σε θέση να πω, ‘Hey man, θα μπορούσες πιθανώς να ξεκινήσεις το God of War 2018 και στη συνέχεια να παίξεις God of War: Ragnarok και να αισθάνεσαι σαν να παίρνετε το σύνολο της ιστορίας’. Θέλω να συμβεί αυτό πριν το παιδί μου πάει στο κολέγιο».

Με μια σειρά σύγχρονων ταινιών και παιχνιδιών που έχουν σχεδιασθεί για να παίζονται καιρό ή να σέρνουν ιστορίες πολύ πιο πέρα από ένα σημείο που αισθάνεται απαραίτητο, πολλοί μπορεί να αισθάνονται ότι τα σχόλια του Barlog σχετικά με το God of War προσφέρουν μια αναζωογονητική στάση για μια σειρά που έχει τόσο καλή υποδοχή από τους φαν.

Το God of War: Ragnarok θα ολοκληρώσει την ιστορία του Kratos και του Atreus όταν κυκλοφορήσει το 2022.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο