21.5 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου 2024

Google AdSense – Καταργεί το χαρακτηριστικό “ad balance” μέσα στον μήνα!

Το Google AdSense βοηθά στην πληρωμή εκατομμυρίων διαδικτυακών προσωπικοτήτων και δημοσιεύσεων, αλλά ακόμη και δεν είναι απαλλαγμένο από τις καταργήσεις λειτουργιών της Google. Αργότερα αυτόν τον μήνα, το Google AdSense καταργεί τη λειτουργία “ad balance”.

Ανακοινώθηκε αυτήν την εβδομάδα, η Google αναφέρει ότι το ad balance για το AdSense θα “αποσυρθεί” στις 20 Μαΐου. Η Google αναφέρει ότι αυτή η απόφαση ελήφθη με βάση τα σχόλια των εκδοτών. Το ad balance χρησιμοποιήθηκε για να βοηθήσει στην εξάλειψη διαφημίσεων χαμηλής ποιότητας χωρίς να βλάπτει τα έσοδά τους πάρα πολύ.

Έχοντας αυτό υπόψη, η Google λέει ότι θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη περαιτέρω εργαλείων αποκλεισμού για διαφημίσεις χαμηλής ποιότητας.

Καταργούμε το ad balance από τους λογαριασμούς AdSense στις 20 Μαΐου 2020. Θα καταργήσουμε επίσης την επιλογή πειράματος ad balance, συμπεριλαμβανομένων όλων των ολοκληρωμένων πειραμάτων ad balance, αυτήν την ημερομηνία.

Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή το ad balance ή εκτελείτε πειράματα για το ad balance, θα σας στείλουμε email με επιπλέον πληροφορίες. Εάν δεν χρησιμοποιείτε αυτές τις δυνατότητες, τότε δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμία ενέργεια.

Εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόησή σας καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας.

Τυχόν τρέχοντα πειράματα ισοζυγίου διαφημίσεων θα καταργηθούν στις 20 Μαΐου, καθώς και όλες οι επιλογές για την προσαρμογή αυτών των ρυθμίσεων.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://9to5google.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο