27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Google – Πλήρωσε 9.75 εκατομμύρια δολάρια λόγο του προβλήματος επανεκκίνησης του Nexus 6P!

Σύμφωνα με ξένες αναφορές μέσων ενημέρωσης, οι χρήστες του Nexus 6P έλαβαν αποζημίωση από την Google, μέχρι το ποσό των 400 δολαρίων, λόγο bug υπήρχε στο κινητό.

Σύμφωνα με αναφορές, προηγουμένως κάτοχοι του Nexus 6P ξεκίνησαν αγωγή κατά της Google, επειδή το τηλέφωνο κατέστη σχεδόν άχρηστο κατά τη διάρκεια της περιόδου της εγγύησης, επειδή έκανε συνέχεια επανεκκίνηση και ήταν πια αδύνατο να χρησιμοποιηθεί! Επιπλέον ορισμένοι χρήστες διαπίστωσαν ότι ακόμα και το κανονικό Nexus 6P έχει σοβαρό πρόβλημα υπερβολικής κατανάλωσης ενέργειας και κλείνει ξαφνικά.

Η Google απάντησε σε αυτήν την ερώτηση λέγοντας ότι προκλήθηκε από σφάλμα λογισμικού. Μετά τη δικαστική διαμεσολάβηση, η Google πλήρωσε 9,75 εκατομμύρια δολάρια.

Οι παρόντες συμμετέχοντες χρήστες Nexus 6P έχουν λάβει την αποζημίωση από την Google.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, το Nexus 6P είναι ένα smartphone που ξεκίνησε από την Google τον Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν το τελευταίο μοντέλο της σειράς Nexus της Google.

Το μηχάνημα χρησιμοποιεί οθόνη 5,7 ιντσών 2K, είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810, 3GB μνήμης, 13 εκατομμύρια pixel κύρια κάμερα στο πίσω μέρος και χωρητικότητα μπαταρίας στα 3450mAh.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο