27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Grand Theft Auto 5 – Τον Μάρτιο του 2022 θα το δούμε στις κονσόλες επόμενης γενιάς….!

Η έκθεση PlayStation της Sony έδωσε χθες πολλές συναρπαστικές πληροφορίες για το μέλλον της κονσόλας για τα παιχνιδιών της, συμπεριλαμβανομένης της αποκάλυψης ενός πρώτου τρέιλερ του Spider-Man 2. Ωστόσο, η Rockstar Games χρησιμοποίησε επίσης αυτή την ευκαιρία για να αποκαλύψει ένα νέο τρέιλερ για την επόμενη γενιά της έκδοσης του Grand Theft Auto 5, το οποίο περιελάμβανε τα δυσάρεστα νέα ότι το αναβαθμισμένο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τώρα για κονσόλες PlayStation 5 και Xbox Series τον Μάρτιο του 2022.

Αυτή είναι μια μεγάλη απογοήτευση για τους οπαδούς της δημοφιλούς λειτουργίας πολλαπλών παικτών του GTA V, που ονομάζεται GTA Online. Πριν ανακοινωθεί επίσημα η καθυστέρηση, οι παίκτες περίμεναν ότι η επόμενη γενιά 4K αναβάθμισης για το GTA 5 θα έφτανε αργότερα φέτος. Είναι όμως και άσχημα νέα για τους παίκτες που περιμένουν με αγωνία την ανακοίνωση και την κυκλοφορία του νέου GTA 6.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ένας επαναστάτης έγινε πρωτοσέλιδο όταν εισέβαλε στη σκηνή κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής στη Γερμανία και κατά συνέπεια απαίτησε την κυκλοφορία του GTA 6. Τώρα που ακόμη και η αναδιαμορφωμένη έκδοση του GTA 5 έχει καθυστερήσει, φαίνεται πολύ απίθανο το Rockstar Games ν’ ανακοινώσει τον διάδοχο Grand Theft Auto 6 σύντομα. Τουλάχιστον το τρέιλερ δίνει στους θαυμαστές της σειράς μια αρκετά καλή γεύση από τις γραφικές βελτιώσεις της αναβαθμισμένης έκδοσης επόμενης γενιάς, ακόμα κι αν αυτές πιθανώς δεν είναι πολύ ιδιαίτερες για τους παίκτες της τεχνικά ανώτερης έκδοσης PC του GTA 5.

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/xQT-O1nMSBU” controls=”no” loop=”yes” fs=”no” playsinline=”yes” title=”Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online – PlayStation Showcase 2021 Trailer | PS5″]

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο